Radionice “Sve o manekenstvu” vas mogu vinuti na svetske modne piste

Početak
17/12/2021

Da li sam adekvatno građena? Da li je baš moje telo savršeno da budem model? Da li sam dovoljno lepa i da li ispunjavam norme da se nađem pred svetlima blica? Ovo su samo neka od bezbroj pitanja koje devojke postavljaju pre nego li se upuste u svet modelinga i manekenstva. Na radionicama Aleksandre Kolarski – “Sve o manekenstvu” dobićete odgovore na sve što vas zanima i možda baš vaša “nesavršenost” nekome bude savršeno.

Devojke, ali i momci zbog česte nesigurnosti odustaju od svojih snova. Ali, to se desi kada uz sebe nemaju pravu osobu da ih usmeri i podrži. Takođe, ponekada nemaju podršku ni onih od kojih je očekuju, te onda klonu duhom i odluče se da ipak ne naprave korak koji bi ih možda odveo daleko.

Radionice “Sve o manekenstvu” koje vodi Aleksandra Kolarski, održavaju se da bi svaki pojedinac dobio vetar u leđa, da bi se nakon predavanja o modelingu ili odlučili da uplove u ovaj svet, ili pak da se predomisle. Nije lak, niti sjajan kao što se na početku misli ali je zasigurno – poseban i lep.

Tokom prethodne godine održane su radionice, na kojima su selektovane devojke koje su ove, 2021. dobile priliku da zablistaju na pisti u Crown plazi u Beogradu. Lepi, šarmantni i posebni, Aleksandrini modeli izabrani su da nose kreacije nekih od naših prestižnih kreatora. Neki od njih takođe, zahvaljujući svojoj hrabrosti da se pojave na radionici danas dobili su priliku da posluju u Srbiji, i da se nađu na naslovnim stranama. Tada, nisu verovali da će hodati pred publikom i biti toliko hrabri, a sada – to rade vrlo profesionalno zahvaljujući Aleksandri i “Be a model” timu.

Neke od devojaka koje su u novom krugu radionica, biće selektovane za sledeći Boot Camp 2022. godine- Zato, ne časite časa i PRIJAVITE SE!

Zašto čekati? Zbog čega se javlja odustajanje? Zašto da propustite priliku za velikim stvarima? Nakon ovoga, došli do Boot campa-a ili ne, spremite se za gore pomenute velike stvari – jer će vas Aleksandrina energija usmeriti da u svoj život primate samo pozitivno.

Ko je Aleksandra Kolarski?

Rođena je 1973. godine u Srbiji. Najveći deo života provela je u prestonici mode, u Milanu. Tu je stekla neprocenjivo životno i poslovno iskustvo koje i dalje nadograđuje kroz odnos sa klijentima, modelima, ljudima iz sveta mode i poslovnim organizacijama. Ostvarila je čvrste poslovne kontakte i uspešnu saradnju putujući i radeći, od Južne Amerike, preko Afrike, do Azije i Evrope, gde joj je danas prebivalište.

Petnaestogodišnje iskustvo modela u Milanu i drugim delovima sveta, uloga ćerke, sestre, prijatelja, supruge i majke, usmerili su je u pravcu ljubavi i posvećenosti prema svom poslu. Veoma predano, sa puno ljubavi, brige i strpljenja radi posao koji voli i sa kojim je, može se reći, stala rame uz rame sa napoznatijim našim i svetskim brendovima.

“Scoutingom” – pronalaženjem i edukacijom modela, pomogla je mnogim novim licima da se plasiraju na italijansku i francusku modnu scenu, što su rezultati kakvi se samo mogu poželeti na ovim prostorima.

Pored projekta “Be a model” organizovala je sama svoj tim, vrhunske frizere, šminkere, fotografe i druge stručnjake koji su vodeći u svojoj oblasti delovanja. Dobra organizacija i timski rad pokazalo se kao odlican rezultat, a mnogi klijenti su stekli poverenje.

Napominjemo da se nekada vodila principom rada – „ključ u ruke“ – kada klijenti koje zastupa, dobijaju kompletnu uslugu svih delatnosti od početka do kraja – od slikanja kampanje, izrade kataloga, organizacije revije ili nekog događaja i prezentacije.

Potvrdu uspešne organizacije svih dešavanja iz sveta mode najbolje predstavljaju brojni zadovoljni klijenti; uz koje svi članovi agencije i tima napreduju, dalje se obrazuju i usavršavaju na putu i težnji da budu najbolji u svojoj oblasti na ovim prostorima i šire.

Poslednjih nekoliko godina, kao uspešni konsultant u svetu mode, pomaže i modnim kreatorima na našem tržištu u saradnji sa Bali Lawal i A coded world-om. Ta pomoć se sastoji u ozbiljnom i profesionalnom vođenju klijenata ka ostvarenju uspešne saradnje sa strankama i sponzorima, kao i prosleđivanje njihovog rada na inostrano tržište.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

VELIKI ARMANI: Slavni dizajner odlikovan najvišom italijanskom nagradom

Sledeći članak

IZMISLIO PRVU JAKNU NA KOPČANJE: Preminuo čuveni italijanski modni mag Nino Cerruti

Ne propustite

Animal print – istorija bezvremenskog dezena koji se ponovo vratio u modu

Razvijen da se uklopi u svet prirode, čuveni leopard i njegove šare

Jole Veneziani – žena o kojoj se malo priča, a doprinela je razvoju italijanske mode

Dizajnerka Jole Veneziani (Jolanda Anna Maria Veneziani), poreklom iz Pulje, započela je

Kompanije za predviđanje modnih trendova: ko nam danas diktira stil?

Modna industrija je dinamično okruženje koje neprestano evoluira. U tom brzom ritmu,