Foto: Pexels

Izdvajamo najkvalitetnije zimske ruževe za usne

Početak
05/12/2023

Za razliku od leta, decembarski period nam nameće nešto mirnije nijanse kada je šminka u pitanju. Bez brige, jer ćete biti u mogućnosti da izrazite sebe, budući da vam mi donosimo rešenje u vidu najkvalitetnijih zimskih ruževa za usne.

Dior – Rouge Dior Baume

Ukoliko pored fantastičnog ruža, želite i negu usana, Rouge Dior Baume je pravi proizvod za vas. Dovoljno je da jednom njime pređete preko usana i one će zablistati, a u isto vreme će biti negovane. Ovaj proizvod sadrži 10 negujućih sastojaka, istaći će vaše usne i učiniti ih mekšim nego ikada.

Givenchy – Rouge Interdit

Ovo nije samo ruž, ovo je nešto sasvim posebno. Ovaj ruž će pored akcentovanja vaših usana biće i dodatak vašem stajlingu. Givenchz je uspeo da da ovom ružu potpuno novu boju koja će savršeno stajati svima. Zaboravićete na ostale ruževe, a ovo će postati vaša nova ljubav.

Tom Ford- Lip Color Sheer

Ova ograničena kolekcija Lip Color Sheer poseduje živahnije boje koje će prijati mlađim devojkama. Isticaće vaše usne i savršeno će se slagati sa svakom bojom tena. Pored svojih vizuelnih efekata ovaj ruž poseduje i vitamine C i E koji će vaše usne održati hidrinanim. Pored prelepih boja za usne, ova kolekcija ima i veoma privlačnu spoljašnjost, odnosno jako lepo pakovanje modernog dizajna.

Estée Lauder – Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Pure Color Envy Sculpting Lipstick su ruževi koji odgovaraju svakoj ženi. Oni će od vas napraviti novu osobu, osećaćete se kao preporođeni. U jednom potezu vaše usne su pune, definisane i uokvirene bez neravnina. Pored toga, ovaj ruž će držati vaše usne vlažnim tokom celog dana. Nežan je prema vašim unama i ravnomerno se nanosi.

D&G – Passion Duo Gloss Fusion Lipstick

Ako volite da se vaše usne sijaju u intenzivnim bojama, onda je Passion Duo Gloss Fusion Lipstick pravi proizvod za vas. Pored kremaste boje za usne, dobićete i „završni udarac“ sjajem koji sadrži ovaj ruž. Može se kupiti u više nijansi, a glamur na vašim usnama će trajati od jutra do mraka.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Milica Bukumirović otkriva najbolje savete za negu kože

Sledeći članak

Muškarci – nega brade i lica tokom zime

Ne propustite

Izdvajamo nekoliko razloga zbog čega nije dobro nositi šminku svaki dan

Zbog određenih ideala o lepoti koji su nametnuti ženama, postalo je nezamislivo

Tri najvažnija slova leta – SPF i šta sve morate da znate o zaštiti od UV zračenja

Biti na odmoru ne znači nužno da po svaku cenu treba da

Džulija Roberts nije više zanosna crvenokosa: glumica prešla u plavuše

Džulija Roberts opredelila se za plavu boju kose i svoj prepoznatljivi crvenokosi