/

Zendeja zablistala u tri decenije starim Versace i Prada kreacijama

Foto: Instagram/@zendaya

Teško je parirati mladoj glumici Zendeji (26) kada se reflektori upale, a još više ako se glavni lik Euforije pojavi u dve različite kreacije u koje su dame širom sveta pre skoro 30 godina bile zaljubljene.

Tako prirodna i jednostavno lepa, u znatno svetlijoj boji od one koju uobičajeno nosi, veoma elegantnog tona i frizure, podsetila je na holivudske dive 50-ih godina, iako su one mnogo markantnije nosile talase. Takođe, njen stil podsetio nas je na osamdesete i devedesete godine prošlog veka.

Ova glumica nosi titulu jedne od najstilizovanijih dama na nebu slavnih, što je na ceremoniji dodele 54. NAACP nagrade 26. februara i opravdala. Ako se njenoj harizmi doda još Versace haljina iz 2002. i dvodelni Prada komplet iz 1993. godine, tu nastaje prava magija.

Ovo su dva autfita u kojima je Zendaja zablistala na dodeli NAACP nagrada. Na crvenom tepihu pozirala je u Versace dizajnu, haljinom bez rukava sa crno-zelenim detaljima koja se posebno ističe svojim oblikom i naglašenim dekolteom. Dizajn visoke mode za proleće 2002. bio je upotpunjen Bvlgari nakitom.

Foto: Printscreen

U njenoj sofisticiranosti nije izostajao ni retro beli dvodelni Prada komplet koji je takođe pokazala tokom ceremonije. Beli top sačinjen od zvezdastih šara sa poluprovidnom šifonskom tkaninom na grudima uz usku dugu suknju, činilo je da izgleda baš poput lepotica iz devedesetih (fotografija iznad)

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije