Zašto Nikola Jokić na svaki meč dolazi u odelu?

Foto: Social Network/Printscreen

Nikola Jokić jedna je od retkih poznatih superzvezda u košarkaškoj ligi koja uživa u nošenju odela.

Sa njegovim talentom za košarku su svi upoznati, ali nakon titule šampiona NBA lige i MVP nagrade mnogi su zainteresovani i za njegov modni stil van terena. Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić u poslednje vreme je privukao mnogo pažnje svojim odevnim kombinacijama, budući da na svaki meč dolazi odeven u odelima.

Jokić je jednom prilikom otkrio kako mu se ne sviđaju krojevi pojedinih njegovih saigrača i izrazio preferenciju za klasičnije oblačenje i jednostavnu eleganciju.

Jedna od njegovih poznatijih kombinacija jeste ona sa šik bledo plavom dolčevinom (fotografija u sredini), koju je besprekorno upario sa tamnoplavim i kestenjastim kariranim odelom. Jednom prilikom zahvalio je svojoj ženi koja ga savetuje kako da se obuče za odlazak na posao.

Foto: Collage maker/Social network/Public domain

“Počeo sam da obraćam pažnju na modu, to je jedan od načina da predstaviš sebe. Ne sviđa mi se kako se momci oblače pred utakmice. Nositi odelo znači da sam ozbiljan u vezi sa biznisom. Ovde sam da obavljam svoj biznis, i to predstavlja odelo”, rekao je Jokić jednom prilikom o modi i nošenju odela.

Na pitanje kako bira svoje odevne kombinacije, vrlo kratkim odgovorom objasnio je publici:

“Znate, ja sam dobar muž. Imam ženu koja vodi računa o tome”.

Mnogi komentarišu kako mu odela pristaju, dok se pojedini ipak slažu da više vole da ga vide u dresu. Bilo kako bilo, činjenica je da Nikola nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ni na terenu, niti van njega.

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije