Spoj mode i tenisa – sofisticirana Giorgio Armani kolekcija

Foto: Instagram/@giorgioarmani

Nadogradite svoje bele tenisice novom Giorgio Armani kolekcijom…

Postoji nekoliko stvari koje su sinonim za leto kao što je sezona tenisa na travnatoj podlozi, koja obuhvata turnire širom Ujedinjenog Kraljevstva u junu – od Kvinsa do Istborna – pre nego što se desi Vimbldon u julu. Jedan od takvih je glamurozni Giorgio Armani Tennis Classic događaj, koji se održava od 27. jun do 1. jul 2023. na travnjacima prestižnog kluba Hurlingham u zapadnom Londonu.

Foto: Instagram/@giorgioarmani

Na ovom turniru Giorgio Armani uslikava bezvremensku eleganciju igračima. Ove godine, postava sa zvezdama uključuje mlado tenisko čudo Karlosa Alkaraza, aktuelnog šampiona Vimbldona Novaka Đokovića i domaćeg favorita Endija Mareja. Ostali igrači su Kasper Rud, Holger Run, Frensis Tiafo, Aleksandar Zverev, Sten Vavrinka i drugi.

Foto: Instagram/@giorgioarmani

Pored toga što je sponzor turnira, Giorgio Armani takođe od glave do pete oblači osoblje turnira. Dečaci i devojčice koji su zaduženi za sakupljanje loptica nose šortsove uz jednostavnu belu Armani košulju, a sudije su odevene u bogatu nijansu mornarske boje po kojoj je Armani poznat.

Foto: Instagram/@giorgioarmani

Za sve koji ne mogu da prisustvuju događaju – koji je ranije ugostio Rafaela Nadala, Petea Samprasa, Gorana Ivaniševića i druge – do 1. jula moguće je pratiti ove “modne teniske mečeve” uživo na sajtu Giorgio Armani Tennis Classic.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije