Zimsku obuću menjamo za ikonične prolećne modele

Početak
29/03/2024

Obuća je glavni modni komad kada nam proleće zakuca na vrata, iz razloga što u potpunosti može “začiniti” naš stajling i upotpuniti ga.

Vreme je da zimsku obuću zamenite za prolećnu, te smo s toga za vas pripremili listu najpoželjnijih modela obuće za ovu sezonu, koje u modnom svetu važe za “ikonične”.

Mary Jane

Cipele o kojima smo toliko pisali, ali ne bez razloga. One su jedan od najpoželjnijih komada obuće kod lepšeg pola, budući da su, slobodno možemo reći – simbol lepote, ženstvenosti, jednostavnosti i elegancije. Ukoliko se dvoumite između nekih komada, neka Mary Jane bude vaš izbor ovog proleća.

(Elegantne) Patike

Kada je reč o patikama, sportske preporučujemo da nosite isključivo dok trenirate. Ukoliko želite pak da nosite patike i u gradu, preporučujemo vam da odaberete čuvene samba/spezial koje su pored svoje elegancije vrlo udobne.

Slingback cipele

Elegantne i uzdignute, cipele sa kaišem oko pete savršeno se uklapaju za proleće, naročito ukoliko ste ljubitelj minimalizma i elegancije. Ove cipele će doprineti da izgledate u svakom momentu sofisticirano.

Baletanke

Svoju kolekciju baletanki možete upotpuniti čak i crvenim modelom ili klasičnim Chanel baletankama. One nikada ne izlaze iz mode, a možete iz tokom proleća kombinovati uz različitu garderobu, za različite prilike.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Znamo ko je novi kreativni direktor brenda Valentino

Sledeći članak

Naša preporuka – pet dizajnerskih torbi ispod 500$

Ne propustite

Animal print – istorija bezvremenskog dezena koji se ponovo vratio u modu

Razvijen da se uklopi u svet prirode, čuveni leopard i njegove šare

Jole Veneziani – žena o kojoj se malo priča, a doprinela je razvoju italijanske mode

Dizajnerka Jole Veneziani (Jolanda Anna Maria Veneziani), poreklom iz Pulje, započela je

Kompanije za predviđanje modnih trendova: ko nam danas diktira stil?

Modna industrija je dinamično okruženje koje neprestano evoluira. U tom brzom ritmu,