Foto: Pinterest/The Intuit

Naša preporuka – pet dizajnerskih torbi ispod 500$

Početak
29/03/2024

Kada se odlučujemo za kupovinu kvalitetne torbe očekujemo da ona zadovolji svaku našu želju. Tako očekujemo da nam odgovaraju veličina, silueta, materijal i boja. Međutim, jedan od presudnih faktora u kupovini torbe je svakako i njena cena.

S obzirom da dizajnerske torbe mogu premašivati cifre i od nekoliko hiljada evra, pripremili smo za vas listu od pet dizajnerskih torbi čija cena ne premašuje 500$.

Pozitivna strana kupovine dizajnerskih torbi je što su one uvek u modi. Možete ih kombinovati uz svaki komad odeće, kao i u svim prilikama – od opuštenih varijanti do svečanih prilika. Kupovina torbe je jedan od boljih načina da upotpunite i unapredite svoje autfite tokom sezone proleće/leto 2024. Lista koja je pred vama obuhvatila je torbe koje su pored pristupačne cene, prigodne da se nose u različitim prilikama.

Songmont Luna torba

Cena ove torbe je 349$. Prednost ove torbe je u njenom kvalitetu. Može se nositi na 4 različita načina, što znači da se ova torba u obliku polumeseca, može kombinovati u različitim prilikama. Dolazi u više boja, dok su trenutno najpopularniji neutralni tonovi.

Polene Beri torba

Cena ove torbe kreće se od 350$ do 480$. Takođe, jedna od prednosti ove torbe je njen kvalitet. Kaiš za nošenje torbe preko ramena ručno je vezen. Pogodna je i za nošenje tokom dana, kao i za večernje prilike.

The Tokyo Demellier London torba

Cena ove torbe je 465$. Model torbe The Tokyo London, podseća na model YSL popularnih torbi. Ova torba trouglastog oblika, ima elegantnu kopču na prednoj strani. Može se nositi u ruci, na pregibu lakta i preko ramena, sa elegantnim kaišem. Dok je spolja izrađena od goveđe kože, njena unutrašnjost je izrađena od 100% pamuka.

Staud Alec torba

Cena ove torbe je 350$. Kao i u slučaju prethodnih torbi i ovaj model je izrađen od 100% kože. Struktuirana je tako da se nosi preko ramena. Sadrži minimalne detalje srebrnog, kao i postavu izrađenu od antilope. Ukoliko ste ljubitelji mode ’90-ih ova torba će vam se sigurno dopasti.

Sézane Mara torba

Cena ove torbe je 460$. Ovo je poslednja torba na našoj listi predloga koja je, takođe izrađena od 100% kože. Ova torba velikog obima, je namenjena za one dane kada imate mnogo obaveza da završite. Odličan je izbor i ukoliko idete na neko putovanje.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Zimsku obuću menjamo za ikonične prolećne modele

Sledeći članak

Novi patent modne kuće Coperni – torba od METEORA

Ne propustite

Animal print – istorija bezvremenskog dezena koji se ponovo vratio u modu

Razvijen da se uklopi u svet prirode, čuveni leopard i njegove šare

Jole Veneziani – žena o kojoj se malo priča, a doprinela je razvoju italijanske mode

Dizajnerka Jole Veneziani (Jolanda Anna Maria Veneziani), poreklom iz Pulje, započela je

Kompanije za predviđanje modnih trendova: ko nam danas diktira stil?

Modna industrija je dinamično okruženje koje neprestano evoluira. U tom brzom ritmu,