Foto: Instagram/Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello)

YSL revija drugačija od svih dosadašnjih

Početak
28/02/2024

Revija YSL na Nedelji mode u Parizu za sezonu Jesen/Zima 2024, 2025 bila je jedan od najiščekivanijih događaja u modnoj industriji. Modna kuća, na čelu sa Anthony Vaccarello, kao kreativnim direktorom, predstavila je najnoviju kolekciju, koja sadrži mešavinu klasičnog i savremenog dizajna. Revija je privukla modne entuzijaste, poznate ličnosti i lidere industrije, koji su bili željni da vide najnovije kreacije.

Ključni naglasci i teme revije uključivali su snažan fokus na održivost i ekološku svest, pri čemu mnogi dizajni uključuju reciklirane materijale i ekološki prihvatljive proizvodne metode. Kolekcija se sastojala od jednostavnih boja i jedinstvene siluete, pokazujući prepoznatljiv stil brenda koji iz pomera granice tradicionalnog modnog dizajna.

Uticaj ove revije YSL brenda na modnu industriju, bio je značajan. Revija je dobila široko priznanje kritike, a mnogi stručnjaci iz industrije pohvalili su ovu modnu kuću zbog inovativnog dizajna i posvećenosti održivosti. Kolekcija je takođe bila veoma uticajna, inspirišući druge dizajnere da inkorporiraju ekološke prakse u svoj rad.

Pored toga, revija je učvrstila YSL-ovu reputaciju kao pionira u modnoj industriji, potvrđujući poziciju brenda kao vodećeg u svetu visoke mode. Sve u svemu, ova revija bila je trijumfalna, pokazujući kreativnost, viziju i trajno nasleđe brenda.

Celo defile pogledajte u videu ispod:

NEWSLETTER

Prethnodni članak

“Skromne” Dior kreacije i haljina koju niko nije očekivao

Sledeći članak

Vodimo vas na reviju Meryll Rogge u Parizu – predstavljena kolekcija A/W 2024

Ne propustite

Modna kuća Chanel konačno napravila drugačiju reviju

Najnovija kolekcija modne kuće Chanel na Nedelji mode u Parizu spaja klasičnu

Nova YSL muška kolekcija podseća na kolekcije iz šezdesetih

Muška kolekcija za zimu 2024. brenda YSL prikazana je kroz razviju u

Coperni i Pierre Cardin – kosmička misterija prikazana kroz modu

Osmog dana PFW jesen/zima 2024. ljubitelji mode bili su počašćeni spektaklom tematskih