Foto: LA VIE EN ROSE

Vodimo vas na reviju Meryll Rogge u Parizu – predstavljena kolekcija A/W 2024

Početak
29/02/2024

Nedelja mode u Parizu je u punom jeku, a mi pored detaljnog izveštaja i kalendara sa iste, donosimo vam i pojedinačne revije velikih i malih brendova.

Uz poziv za reviju Meryll Rogge, vodimo vas na defile ove modne kuće koja je sinoć prikazala svoju najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2024, 2025, tokom trećeg dana PFW.

Nismo sigurni šta da mislimo o ovoj kolekciji, budući da je u njoj spojen urbanistički stil sa detaljima perja, šljokica i jarkih boja, koji su čitavoj kolekciji davali prizvuk svega, samo ne jednostavnosti.

Foto, Video: LA VIE EN ROSE/Tanja Aksentijević

Kako smo i sami mogli da primetimo mesto održavanja revije bilo je ispunjeno do kraja. Nakon revije, organizovan je i after party, na kojem su prisustvovale sve zvanice.

Kao student Akademije u Antwerpenu, Meryll Rogge započela je karijeru dizajnera ženske odeće u kreativnom studiju Marca Jacobsa. Nakon sedam godina u Njujorku, vratila se u Belgiju i pridružila Dries Van Notenu. Kao vodeći dizajner četiri godine, radila je sa Van Notenom na njegovim ženskim kolekcijama.

Godine 2019. Rogge je pokrenula vlastitu modnu liniju. Uprkos problematičnom vremenu globalne pandemije, Meryll Rogge predstavila je dobro prihvaćene kolekcije prikazujući svoju viziju suvremenog ženskog garderobera, spajajući klasične komade i rigorozne krojeve u neočekivanim kombinacijama.

Pogledajte kako je izgledao prostor gde se revija održala:

NEWSLETTER

Prethnodni članak

YSL revija drugačija od svih dosadašnjih

Sledeći članak

Zašto smo nakon revije u Parizu zavoleli brend Casablanca?

Ne propustite

Modna kuća Chanel konačno napravila drugačiju reviju

Najnovija kolekcija modne kuće Chanel na Nedelji mode u Parizu spaja klasičnu

Nova YSL muška kolekcija podseća na kolekcije iz šezdesetih

Muška kolekcija za zimu 2024. brenda YSL prikazana je kroz razviju u

Coperni i Pierre Cardin – kosmička misterija prikazana kroz modu

Osmog dana PFW jesen/zima 2024. ljubitelji mode bili su počašćeni spektaklom tematskih