/

U IME OCA I SINA I KUĆE GUCCI Ukratko o dugoočekivanom filmu “The House of Gucci”

Na početku trailer-a Lady Gaga je izgovorila zakletvu “U ime oca i sina i kuće Gucci” i zasigurno da će se tek nakon prikazivanja filma o ovoj rečenici polemisati.

Glavne uloge u dugoočekivanom filmu “The House of Gucci” igraju muzičarka i glumica Lady Gaga i oskarom nominovani glumac Adam Driver. Svi koji vole modu, uzbuđeni su i priželjkuju trenutak kada će film ugladati svetlost dana.

Sniman je po istoimenom romanu iz 2001. godine, koji je nakon dve decenije dočekao da bude prikazan i u filmskom formatu. Pored Drivera i Lady Gage – u ostalim ulogama naći će se sjajna glumačka postava koju uključuju Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino i Jeremy Irons.

Film se bazira na život i poručeno ubistvo naslednika kuće Gucci, Maurizio Gucci-ja, za koje je optužena njegova supruga Patrizia Reggiani Martinelli, ali će nam zapravo prikazati širu sliku luksuznog života, slave ove porodice i izdaje. Ovaj film režirao je holivudski reditelj Ridley Scott, koji se istakao ostvarenjima poput filmova “Gladiator”, “Blade Runner”, The Martian” i “Thelma & Louise”.

Link ka instagram profilu filma možete pronaći OVDE

Pogledajte trailer:

GUCCI

Modna kuća Gucci jedna je od najpoznatijih modnih kuća u svetskoj modnoj istoriji, a osnovao ju je Guccio Gucci u Firenci 1921. godine. Nakon što je njegov sin Aldo došao na mesto kreativnog direktora, na kojem je bio od 1953. do 1986. godine – modna kuća Gucci je procvetala i postala simbol italijanskog Dolce Vita načina života, koji predstavlja i dan danas.

O porodici Gucci i skandaloznom ubistvu

Aldov rođeni brat, glumac Rodolfo, otac je Maurizia koji je bio sledeći u redu za nasledstvo modne imperije Gucci, ali njegova sudbina dobila je neočekivani preokret u trenutku u kojem je upoznao svoju buduću suprugu, Patriziu Martinelli. Tokom 1980-ih, bila je udata za Guccija i bogata italijanska društvena ličnost i ličnost visoke mode. Krajem 1998, Martineli je prošla kroz skandalozno suđenje koje je pomno pratila italijanska javnost zbog naručivanja ubistva njenog bivšeg muža.

Dana 27. marta 1995, njenog bivšeg muža je ubio ubica na stepenicama ispred njegove kancelarije kada je stigao na posao. Utvrđeno je da je ona preko posrednika angažovala ubicu. Iz zatvora je puštena u oktobru 2016. nakon što je odslužila 18 godina.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije