Foto: Instagram/@sofiarichiegrainge/Printscreen

Tihi luksuz i prolećna svadbena zvona

Početak
22/05/2023

Kako su prolećni i letnji datumi tradicionalno najčešće rezervisani za organizovanje proslava i to posebno venčanja ili svadbi, želimo da vam predstavimo old money venčanje ćerke slavnog pevača Lajonela Ričija Sofije Riči i Eliota Greindža, koje je osvojilo svet, preplavilo društvene mreže i strane magazina, u nadi da ćemo vas inspirisati.

Foto: Instagram/@normanandblake/Printscreen

Sofisticirano, a urbano, elegantno, a moderno, venčanje na obali Francuske odvilo se u Hotel du Cap-Eden-Roc. Glamurozni, ali ipak tradicionalni dekorativni detalji od cveća, pevač Stephen Sanchez koji je reči svoje popularne pesme Until I found you zamenio Sofijinim imenom dok je ona hodala do olatara i svog budućeg supruga, upotpunili su modernu bajku o kojoj sanja gotovo svaka devojka našeg vremena.

Chanel bride novi je nadimk mlade Sofije koja je za svoj poseban dan odabrala čak tri različite kreacije čuvene modne kuće, koje su ručno izrađene po njenim merama. Ovakav odabir haljina savršeno bi se uklopio i u tradiciju crkvenog i opštinskog venčanja praćenim zabavom u restoranu na našim prostorima. 

Posebnu pažnju privukao je svadbeni veo koji je izdrađen od posebnih akrilnih perli, tako da nalikiju kapljicama vode ili zracima svetlosti na suncu.

Foto: Instagram/sofiarichiegrainge/Printscreen

Sofija Riči koju smo ranije poznavali potpuno je promenila svoj stil i otkirla novu stranu sebe koji svi opisuju uportebljavajući popularnu frazu it girl

Tihi luksuz je oličenje nove estetike koju Sofija propagira i koji ćemo po prognozama mnogih videti sve češće kroz autfite osoba od stila. Tajna je u dobro promišljenim detaljima. Jednostavna i prirodna šminka i frizure i vanvremenski krojevi upotpunjuju se upečatljivim aksesoarima koji su u Sofijinom slučaju pretežno Šanelove kreacije.

Ukoliko ste pozvani na neki dogadjaj ili slavlje, ove sezone, sigurni smo da će vam toalete Sofijinih i Eliotovovih zvanica poslužiti kao odlična inspiracija.

Lista gostiju, na ovom venčanju, svakako je iznenadila mnoge, te nismo imali priliku da vidimo neke od Sofijinih pređašnjih poznanika, već samo top-tier zvanice i dugogodišnje prijetalje koji svojim stajlinzima zastigurno nisu razočarali i tako uoptpunili ovo, po rečima mnogih modnih kritičara, old money venčanje za primer.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Bledo žuta boja kao totalni IN ove sezone: Kraljica Rania objasnila šta je stil

Sledeći članak

PRADA Marfa – kontroverzna radnja usred pustinje

Ne propustite

Ima 93 godine i više od 3.000 cipela u palati – intrigantna priča o najokrutnijoj vladarki

Imelda Markos bila je, žena izvanredne lepote, jedna od najlepših svog doba, i

“Dolce vita” – poreklo fraze koja je zauvek promenila život u Italiji

Sigurni smo da vam je poznata fraza “Dolce Vita”, ali verovatno samo

Kejt Midlton prvi put u javnosti posle šest meseci – zablistala u kreaciji omiljene dizajnerke

Za svoje prvo javno pojavljivanje u javnosti, posle gotovo šest meseci odsustva,