Foto: Instagram/@emilyinparis

Stiže četvrta sezona “Emily in Paris”?

Početak
01/12/2023

Ukoliko ste verni fanovi ljubavnih romansi na Netflixu, a niste pogledali čuvenu “Emily in Paris”, pravo je vreme da to učinite jer, kako je najavljeno, uskoro stiže i četvrta sezona ove francusko-američke serije.

Radnja prati radoholičarku iz Čikaga, Emili Kuper (koju igra Lili Kolins), i njen veliki san – preseljenje u Grad svetlosti. Ova dama se seli u Pariz ne znajući jezik u nadi da će dobiti obećani uspeh kao marketing menadžer. Međutim, susreće se sa bezbroj iskušenja i problema. Prepoznatljiva je po neobičnom modnom izgledu.

Budući da je treća sezona ostavila mnogo pitanja otvorenima, načuli smo da će uskoro uslediti četvrta sezona, koja možda i da odgovore na njih.

Lili Kolins je putem Instagrama potvrdila da se snima i 4. sezona, te izrazila radost budući da je treća sezona dobro prošla kod gledalaca. Mission Cinema, organizacija u Francuskoj koja je zadužena za snimanja u Parizu, objavila je da je već nekoliko poznatih lokacija “rezervisano” za realizaciju četvrte sezone ove popularne serije.

Nadamo se da će se cela ekipa biti prisutna u četvrtoj sezoni jer ima mnogo nedovršenih priča.

Glavni likovi su Lili Kolins kao Emili, Ešli Park kao Mindi, Lukas Bravo kao Gabrijel, Kamil Razat kao Kamil, Filipin Leroj-Bolje kao Silvi, Semjuel Arnold kao Žilijen i Bruno Gueri kao Luk. Međutim, njena bivša šefica, Medlin, koju igra Kejt Volš, verovatno se neće vratiti pošto se na kraju treće sezone vratila u Čikago. Ali – pomno pratimo sva dešavanja kako bismo vas obavestili o novostima.

TREĆA SEZONA

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Koncert klavirske muzike Vasilija Mokranjca u Beogradskoj filharmoniji

Sledeći članak

Boljšoj teatar – raskoš kulture, umetnosti i ruske istorije

Ne propustite

Ako vam utakmice nisu dovoljne, pogledajte ove filmove o najvećim fudbalskim zvezdama

Koji su kvaliteti najboljih trenera i kapitena, koliko se fudbal promenio od

Njegovu čuvenu “La Bohème” svi znate – večeras uživajte u pesmama Šarla Aznavura u Francuskom insitutu

Ove godine obeležava se stogodišnjica rođenja Šarla Aznavura, slavnog francuskog pop pevača,

Pripremite listu knjiga za odmor – donosimo vam najbolje naslove “lekovitih” štiva

Knjige koje vam donosimo u nastavku, smatramo da su “lekovite” za čitanje