Foto: Youtube/Printscreen/ET

Pozadina dizajna ove torbice će vas slatko nasmejati

Početak
29/02/2024

Dodela SAG nagrada iliti nagrada udruženja filmskih glumaca održava se svake godine u Shrine Auditorium and Expo Hall-u, u Los Anđelesu u Kaliforniji.  Ovaj događaj održava se u čast nagrađivanja najboljih filmskih I televizijskih ostvarenja u prethodonoj godini.  Domaćin ovogodišnjeg programa bio je britanski glumac Idris Elba, dok su u bekstejdžu sa glumcima i glumicama razgovarali modni dizajner Tanvir Vasim poznatiji kao Tan France i američka voditeljka, urednica i televizijsko lice Elajn Velterot. Jedan novitet sa dodele ove nagrade bilo je i to da je po prvi put prenos mogao da se prati uživo preko Netfliksa.

Pozitivnu reakciju publike i medija na ovom događaju privuka je britanska glumica Hana Vedingem, koja se na svečanosti pojavila sa neobično dizajniranom torbicom. Torbica je napravljena od kartona, a kako je sama glumica istakla njena devetogodišnja ćerka je bila dizajner. Na pitanje novinara da li je devojčica znala koju boju haljine će nositi njena majka i kako će biti obučena, glumica je odgovorila Ne, te da verovatno zbog toga nije želela da rizikuje i ofarba torbicu u neku određenu boju nego joj je dodala nijanse duginih boja.  

Glumica  se našalila da je torba nestabilna poput nje same, ali da za razliku od prosečnih torbica na koje smo navikli, ima više mesta, kao i to da je  ovo torbica koja ide uz sve, ali i ništa. Na samom vrhu trobice gde inače stoji ime brenda, devojčica je napisala EPIC.  Simpatični gest Hanine ćerke postao je viralan na skoro svim društvenim mrežama, te je izazvao oduševljenje i ovacije za kretivnost.

Ovaj momenat nam je pokazao i to da crveni tepih nije mesto rezervisasno smo za skupe i brendirane stvari, već da su poznate ličnosti samo obični ljudi koji rade posaosvoj kao i svaki drugi, dok ih kod kuće čeka porodica.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Igor Todorović za LA VIE EN ROSE – “Revije su kod nas povod za izlazak, a najmanje prikaz tržišta”

Sledeći članak

Upoznajte najmlađeg dizajnera na svetu – Max Alexander

Ne propustite

Mirjana Marić – srpska Koko Šanel koja je “dovela” visoku modu na naše prostore

Mirjana Marić uvela je visoku modu u Jugoslaviju i svojim modelima ostavila

Stil o kojem se priča – modni izbori Jelene Đoković tokom trajanja Vimbldona

Za ljubitelje tenisa turnir na Vimbldonu predstavlja epicentar sportskih dešavanja, dok pobeda

Moda i Olimpijske igre u Parizu: predstavljena zajednička nit dve “discipline”

Moda kao najbitnija stavka francuske prestonice postavlja temelje za spektakularan prikaz zajedništva