/

Posle 11 godina Margo Robi se vraća na TV ekrane

Foto: Pinterest

Pre više od decenije, pre nego da se proslavi kao holivudska moćna glumica sa ulogama u “Vuk sa Volstrita” i “Odred samoubica” do “Ja”, “Tonia” i “Bilo jednom u Holivudu“, Margo Robi (Margot Robbie) bila je najpoznatija po ulozi vatrene tinejdžerke. Nakon sjajnog debitovanja 2008. godine, brzo je unapređena, a tokom naredne tri godine glumila je u još filmova koja su je gotovo “lansirala”. Sada, postoje dobre vesti za za sve njene obožavaoce. Vraća se na velika vrata, ulogom u “Neighbours”.

Poslednja epizoda serije koja definiše eru biće emitovana u Velikoj Britaniji 29. jula, zaokružujući neverovatnih 37 godina, a u njoj će se naći glumac koji je dva puta nominovan za Oskara u „maloj ulozi“, navodi se u saopštenju, u kojem nije otkriveno o kom glumcu je reč.

Čudi da je Robi pronašla vreme da odigra ulogu. Ova 32-godišnjakinja će uskoro biti viđena u nizu drugih projekata visokog profila: misterija u Amsterdamu iz 30-ih Dejvida O. Rasela; Vavilon Demijena Šazela u kome će glumiti starletu iz 20-ih; Otkačena ansambl komedija Vesa Andersona “Asteroid Citiy”; Žestoko očekivana “Barbika” Grete Gervig; i prekul “Ocean’s Eleven” koji prati radnju u Evropi 60-ih.

Ipak, na kraju, bez obzira na to koliko je velika glumica, Robi nije od onih koji zaboravljaju odakle su počeli.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije