/

Posle 11 godina Margo Robi se vraća na TV ekrane

Foto: Pinterest

Pre više od decenije, pre nego da se proslavi kao holivudska moćna glumica sa ulogama u „Vuk sa Volstrita“ i „Odred samoubica“ do „Ja“, „Tonia“ i „Bilo jednom u Holivudu„, Margo Robi (Margot Robbie) bila je najpoznatija po ulozi vatrene tinejdžerke. Nakon sjajnog debitovanja 2008. godine, brzo je unapređena, a tokom naredne tri godine glumila je u još filmova koja su je gotovo „lansirala“. Sada, postoje dobre vesti za za sve njene obožavaoce. Vraća se na velika vrata, ulogom u „Neighbours“.

Poslednja epizoda serije koja definiše eru biće emitovana u Velikoj Britaniji 29. jula, zaokružujući neverovatnih 37 godina, a u njoj će se naći glumac koji je dva puta nominovan za Oskara u „maloj ulozi“, navodi se u saopštenju, u kojem nije otkriveno o kom glumcu je reč.

Čudi da je Robi pronašla vreme da odigra ulogu. Ova 32-godišnjakinja će uskoro biti viđena u nizu drugih projekata visokog profila: misterija u Amsterdamu iz 30-ih Dejvida O. Rasela; Vavilon Demijena Šazela u kome će glumiti starletu iz 20-ih; Otkačena ansambl komedija Vesa Andersona „Asteroid Citiy“; Žestoko očekivana „Barbika“ Grete Gervig; i prekul „Ocean’s Eleven“ koji prati radnju u Evropi 60-ih.

Ipak, na kraju, bez obzira na to koliko je velika glumica, Robi nije od onih koji zaboravljaju odakle su počeli.

Odgovorite

Your email address will not be published.

Prethodni članak

Misterija Merilin Monro na Netflixu – novi film otkriva tajne holivudske zvezde

Sledeći članak

Beogradski profesor za 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄 iskreno o kulturi i umetnosti u Srbiji

Poslednje od Kultura