Foto: Euronews - YouTube/PrintScreen

Nova serija otkriva tajne uspona Karla Lagerfelda

Početak
14/03/2024

Da li ste očekivali Daniela Brühla u ulozi nemačkog modnog dizajnera u nadolazećoj seriji “Becoming Karl Lagerfeld”, koja će se bazirati na njegov put ka vrhu sveta mode?

Brühl, poznat po ulogama u filmovima kao što su “Good Bye, Lenin!”, “Rush” i kao Helmut Zemo u Marvelovom filmskom univerzumu, sada će se preobraziti u modnog genija Karla Lagerfelda u ovoj intrigantnoj seriji.

Serija, sa šest epizoda, inspirisana bestselerom “Kaiser Karl” Raphaëlle Bacqué, obećava da će otkriti sve nijanse Lagerfeldovog uspona na vrh sveta mode, otkrivajući glamur sedamdesetih i sukobe ega koji su oblikovali njegovu karijeru.

Pored Brühla, Théodore Pellerin će tumačiti ulogu Jacquesa de Baschera, dok će Arnaud Valois glumiti Yvesa Saint Laurenta, još jednog francuskog modnog dizajnera sa kojim je Lagerfeld imao rivalstvo. Tu su i Alex Lutz kao Pierre Bergé, dugogodišnji poslovni i životni partner Laurena, i Agnès Jaoui kao Gabrielle Aghion, osnivačica kuće Chloé koja je imala značajan uticaj na Lagerfeldovu karijeru.

Premijera serije zakazana je za 7. jun na Disney+.+, a prvi trejler već je otkrio atmosferu i sjajnu modu tog vremena uz zvuke hita grupe Blondie, “Heart of Glass”.

Očekivanja su visoka, serija obećava da će zaroniti duboko u život jednog od najvećih imena u modnoj industriji, privlačeći pažnju kako ljubitelja mode tako i obožavalaca Brühla

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Sunovrat Balenciage – kako je Demna Gvasalia razočarao ljubitelje mode

Sledeći članak

Spisak filmova o modi koji nam služe kao inspiracija

Ne propustite

Povratak broševa: Schiaparelli estetika ponovo vlada svetom mode

U svetu mode, trendovi često prolaze kroz cikluse obnavljanja, a jedan od

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i