/

DIOR Toujours: Povratak nekadašnjeg klasika među torbama

Foto: Dior.com

Iz kolekcije Dior torbi Marije Gracije Kjuri za proleće-leto 2023, izdvajamo jednu po svemu posebnu, koja je trenutno na vrhu liste želja svake dame.

Novi model ima elegantne kaiševe na gornjoj strani i sjajne CD detalje, koji daju završni dodir retro prožetoj kolekciji Dior Toujours, koja predstavlja povratak nekadašnjeg klasika među torbama.

Foto: Dior.com

Ovaj kožni aksesorar izrađen je u skladu sa najvišim standardima, tokom čega se vodilo računa o najsitnijim detaljima. Svaki korak u izradi zahtevao je bekrajnu pedantnost – od sečenja do ušivanja.

Ljubitelji Lady Dior torbe i klasika St. Honore, sada mogu da uživaju u Dior Toujours kolekciji koja zapravo predstavlja spoj stilova ove dve linije, koje su ušle u modnu istoriju.

Foto: Dior.com

Dizajnirana u tri veličine — najmanjoj, srednjoj i najvećoj — Dior Toujours je neverovatno praktična. Sa dve podesive ručke, torba može da izgleda sofisticirano, ili čak ležerno ukoliko je nosite preko ramena. Postoji takođe u tri boje uključujući crnu, belu i latte nijansu, što je dodatno čini neodoljivom.

Dior Toujours obuhvata suštinsku eleganciju i modernost koju i sama kuća Dior već decenijama simbolizuje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije