/

Izbegavajte ove trendove – izgledaju jeftino, a ima ih svuda oko nas

Foto: Samuel Jean Butler/ Pexels

Morate da imate osećaj za stil, jer vam on pruža mogućnost da uspete, da zablistate ranim jutrom. Stil je način života. Bez njega ste ništa. A kada kažem stil, ne mislim samo na odeću koja je na vama. Mislim isključivo na savršeno stilizovanu odeću, bez obzira na njenu cenu – Diane Vreeland.

Modni trendovi se menjaju iz meseca u mesec i nekada je zaista teško ispratiti šta je danas “IN”. I više od toga, teže je u toj kolotečini shvatiti šta izgleda lepo, a šta ne. Trendove ne treba pratiti po svaku cenu, jer ne pristaje sve svakome, a neki od njih mogu da učine da izgledate “jeftino”. Sigurni smo da to ne želite.

U nastavku vam donosimo one trendove koje dame, pa i jači pol danas nažalost prate, a koji ni u jednom slučaju ne izgledaju lepo.

Jeftine dizajnerske kopije

Ovde ne mislimo na svetski poznate modne kompanije koje prave produkte nalik na one koje pravi i njihova konkurencija, već isključivo na primer na torbe sa logom CHANEL, a da zapravo nisu Chanel. Takva torba vam se brzo može pohabati i onda je spremna za kantu. U tom slučaju savetujemo da bolje kupite za isti novac daleko kvalitetniju torbu bez naziva brenda.

Veštačke trepavice

Još jedan trend koji doprinosi “jeftinom” izgledu jeste onaj koji devojke kod nas poprilično vole. Tu podrazumevamo trepavice koje same lepite, kao i na ekstenzije koje se rade u salonima. Ako baš želite da sredite trepavice na neki način ili da ih “pojačate”, preporučujemo vam da uradite tretman podizanja trepavica jer će one tako izgledati prirodnije.

Foto: Pexels

Nazivi brenda

U prilici smo da po gradu viđamo ljude koji nose garderobu prekrivenu logom brenda, što je često i kopija. To se dešava verovatno zbog pažnje, što je u modnom svetu totalni promašaj. Pažnja se privlači na druge načine.

Foto: Pexels

Pored ovih stvari, “jeftinom” izgledu doprinose i sočiva u boji, zalizana kosa, previše bleda boja na usnama, preterano uska odeća (kod muškaraca naročito), previše nakita u boji zlata ili ukombinovani nakit različite strukture (srebro+zlato), kao i predugi veštački nokti.

Ovim tekstom želimo da vam ukažemo na greške koje se u javnosti viđaju svakodnevno, u želji da baš vi ne pogrešite.

Pročitejte OVDE još zanimljivosti o brzoj modi i kopijama.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije