/

Između leta i jeseni – šta obući tokom prelaznog perioda?

Foto: Instagram/@fakerstrom

Kako smo zakoračili u avgust, čini nam se da nam je jesen sve bliža, a tome naročito doprinose kiše koje su prilično česte na izmaku leta. Zato smo za vas pripremili vodič za savršen stilski prelaz iz leta u jesen, kako bi vam olakšali modni izbor, ukoliko jutra budu sunčana, a podne na primer kišovito.

Komadi koje vam donosimo u nastavku ne iziskuju preveliki napor kako biste ih savršeno ukombinovali.

Žensko odelo – set pantalone + prsluk

Kvalitetno žensko odelo jedan je od komada koji odaje utisak sofisticiranosti i elegancije. Sve popularnija jeste kombinacija pantalone + prsluk. Mi ne bismo preporučili da na to nosite papuče! (kao na fotografiji), već na primer loaferice slične boji odela ili boje torbe koju ste poneli. Ovo je jedna od savršenijih kombinacija za prelazak iz leta u jeseni.

Cipele na štiklu + “old money” džins

Cipele na štiklu, rekli bismo, nikada neće biti nepoželjne. Nije važna ni vremenska prilika, jer se one mogu odlično uklapati uz određene komade garderobe. Kada je u pitanju prelazni period, one savršeno idu uz džins koji celokupnom stilu daje “old money” izgled. Uz to, bela košulja ili bluza druge boje, dale bi kontrast čitavom izgledu.

Lagane pantalone + duži rukav

Lagane letnje pantalone, definitivno su komad koji bismo želeli da nosimo tolim čitave godine. Nije nemoguće, samo ukoliko dobro stilizujete. Ne moraju bili bele (kao na fotografiji), već po sopstvenoj želji kombinujte sa ostatkom garderobe (laganim bluzama, sakoima…), samo neka ima smisla. U tome vam može pomoći NAŠ VODIČ za pravilno kombinovanje BOJA tokom odevanja.

Duga letnja haljina + košulja

Košulje, baš kao i cipele na štiklu nikada neće biti suvišne. Dobrodošle su tokom modnih kombinacija, ali je naravno važan način na koji ih koristite. Ukoliko ne možete da se oprostite od letnjih haljina, zašto ih jednostavno ne ukombinujete sa košuljama koje biste nosili tokom jeseni? Tako vam neće biti ni previše hladno, niti toplo tokom prelaznog perioda, a bićete stilizovani.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije