Foto: Instagram/@pamela_rf

Naša preporuka: 5 YouTube kanala uz koja vežbamo kod kuće

Početak
29/02/2024

Brz tempo svakodnevnog života u velikoj meri utiče na naše navike, pa tako i na naše zdravlje. Zatrpani obavezama često zaboravimo da izvdvojimo vreme za sebe i zadovoljimo iskonske potrebe našeg tela i duha. Zato, verovatno najveća usluga koju možemo da učinimo sami sebi, jeste da treniramo.

Brojna ispitivanja pokazuju da trening, osim što sa sobom povlači širok spektar pozitivnih zdravstvenih efekata, utiče i na smanjenje stresa, poboljšava rad mozga i uspostavlja emocionalno blagostanje.

Svakodnevni trening niskog intenziteta je nešto čemu bi trebalo svi da teže. Međutim, ukoliko niste u mogućnosti da trenirate svakog dana, za početak je dovoljno izdvojiti od 15 do 45 minuta, 3 do 5 pet puta nedeljno. Bilo da želite da se istegnete, zategnete i održavate liniju, raznovrsni lagani treninzi u kućnim uslovima, koji slede u nastavku, pomoći će vam da ispunite osnovne ciljeve.

Pored lične preporuke naše redakcije, verujemo i da brojke i reakcije publike svedoče o valjanosti treninga koje ove devojke osmišljavaju.

Ukoliko pak imate odeđene preferncije i više ciljeve koje želite da dostignete, predlažemo vam da se dublje informišete i savetujemo konsultaciju sa stručnjacima – trenerima, nutricionistima ili čak psiholozima.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Spektakularni balovi koje možete posetiti u Versaju

Sledeći članak

Otkrivamo – Šta simbolizuju sve boje lala?

Ne propustite

Viralna senzacija iz Dubaija – priča o čokoladi koja osvaja svet

Dubai čokolada postaje svetski hit. Šta je to što je čini posebnom?

Ako poželite “ukus” plaže, donosimo vam spisak restorana u Beogradu koji služe izvrsna egzotična jela

Leto je tu, određeni broj ljudi odlazi na more, neko uz obalu

Ima 93 godine i više od 3.000 cipela u palati – intrigantna priča o najokrutnijoj vladarki

Imelda Markos bila je, žena izvanredne lepote, jedna od najlepših svog doba, i