/

Kako se šminkati tokom jeseni?

Foto: Pexels

Dobar make up voli svaka dama, ali ono što uvek naglašavamo jeste to da previše šminke “ubija” vašu iskonsku lepotu i ono što zaista jeste. S tim u vezi, za vas smo pripremili odgovore na pitanje iz naslova “Kako se šminkati ove jeseni?”. Sve pto želimo jeste da izgledate negovano i da bez mnogo truda svom izgledu date “sjaj”.

Foto: Pexels

U trendu je kao što smo ranije pisali lice koje izgleda kao da ste tek izašli iz vode, međutim, pravilna priprema je važna da biste dobili takav izgled, a za to možete koristiti hidratantnu kremu sa sitnim bisernim česticama. Možete isprobati i hajlajtere sa blistavim sjajem. Samo, ponavljamo, bez preterivanja.

Tamniji ruževi

Šminka iz devedesetih godina se iz dana u dan vraća u modu, a sa njom i tamni ruževi koji su nekada bili IN. Ovaj make up izgled će vam dobro ići uz belu košulju ili čak kožni mantl. Da biste dobili izgled tamnih usana možete koristiti gel ajlajner sa šljokicama ili mat kojim najčešće iscrtavate oči. Da bi šminka bila prikladnija za svakodnevni izgled, koristite bordo ili čokoladne ruževe.

Foto: Pexels

Moka nijanse

Dok je leti latte šminka bila u trendu, ove jeseni je u pitanju moka trend. Smeđe nijanse su savršene za jesenji izgled. Možete koristiti kremaste senke kao osnovu za kapke, a zatim ih obogatiti drugim teksturama. Rumenilo zamenite bronzerom, a smeđi ajlajner nanesite na usne i pojačajte prema centru. Savetujemo da preko toga stavite hidratantni ruž

Nesvakidašnja šminka za drugačiji izgled

Izvlačenje linija na kapcima je takođe jedan od hitova koji će ponovo vladati ove jeseni. Ipak, niste ograničeni na boje. Eksperimentišete sa njima i sa teksturama. Linije možete izvlačiti i gelom, tankim četkicama ili čak mat karminom.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije