Pinterest

Izdvajamo šest najlepših torbi za leto 2022

Početak
20/06/2022

Bilo je mnogo prelomnih trenutaka na revijama za proleće/leto 2022. ove sezone. Od dolaska Fendaća (ekskluzivne saradnje Fendi i Versace) do krosovera Balenciaga-Simpsons. Jasno je da su dizajneri ponovo našli svoje uporište. Ipak, ono što je privuklo našu pažnju su, naravno, torbe koje su dizajneri napravili upravo za letnju sezonu.

Bez obzira da li tražite jedinstvenu torbicu za sport na plaži ili dekadentni komad koji će upotpuniti vašu odeću koju ste odabrali za odlazak na odmor, neće vam nedostajati izbor. Postavlja se samo pitanje: koji trendovi su zapravo vredni ulaganja? Iz tog razloga smo izbor suzili i u nastavku možete pronaći šest najlepših letnjih torbi, kako biste sezonu mogli da započnete na pravi način.

PLETENA KOŽA

Pletena koža je nesvakidašnji izbor. S toga, ovaj komad biraju devojke koje su rešene da se upuste u malo drugačiju modu. Pletena koža se ne nosi svaki dan, te je pre za uz neku večernju odevnu kombinaciju ili elegantniju dnevnu odeću.

LARGE WOODEN C HOBO

BOUCLE VIBE

Ovaj materijal je svakako jedan od omiljenih kada su letnje torbe u pitanju. Neretko se koristi i za proizvodnju torbi za plažu. Ova torba savršen je izbor za one dame koje planiraju neku vrstu rekreacije na odmoru.

Stella McCartney

PLETENI KONAC

Što se direktno ove torbe sa slike tiče, jedna je od najprodavanijih komada. Zašto? Verovatno zbog svoje funkcionalnosti. Može se kombinovati kako uz kežual stil, tako i uz onaj elegantniji. Nećete omanuti.

PRADA

ZAKRIVLJENI MODEL

Ovo je specifičan oblik torbi i veoma je prilagodljiv. Malu torbu, kao što je ova na slici (Brend Coperni), možete kombinovati uz više autfita. Pogodna je za večernji izlazak ili dnevni obilazak grada. Sve u svemu, može se reći da je ovaj dizajn pored svog nesvakidašnjeg oblika, ujedno i praktičan za svaku damu.

Coperni

JARKE BOJE

Leto je, a stim su jarke boje dobrodošle. Ako su vam naprimer cipele i torba žute boje, već imate savršeni autfit. To ne mora biti žuta boja, već može i neka od veselih kao što su zelena, plava, narandžasta itd. Ovo je savršen period da “obojite” svoje dane.

Bottega

ŠLJOKICE

Ova jeste malo nesvakidašnja, ali je isto tako i lako nosiva torba. Mala, sa šljokicama po sebi koje odaju “luksuz”, savršeno odgovara za neki noćni autfit i za izlazak u restoran pored mora. Ona nije za ljubitelje jednostavnih stvari, pošto je sve osim jednostavne.

PRADA

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Muškarac stvorio Vogue, žene ga oblikovale: Zaboravljene urednice koje su ostavile snažan pečat na istoriju magazina

Sledeći članak

Šta se krije iza naziva PRADA?

Ne propustite

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i

Otvorena spektakularna Dolce & Gabbana izložba u Italiji

Dolče & Gabana, poznati italijanski dizajneri otvorili su u Milanu izložbu “Od