Foto: Instagram/Printscreen/@mfw

Završena muška Nedelja mode u Milanu

Početak
13/01/2024

Čestitke za Novu godinu su završene, a stvar sa kojom počinje 2024. definitivno jesu revije u modnim prestonicama (Milano, Pariz, Njujork, London).

Ovogodišnji raspored ima mnogo toga da ponudi. Najbolje od italijanske muške mode biće prikazano od 12. do 16. januara, uključujući brendove kao što su Gucci, Fendi, Prada i Giorgio Armani. Imamo i neka novija lica koja nastavljaju da ubacuju moderne primese u tradiciju, uključujući JORDANLUCA i JV Andersona…

Nakon što je Pitti Uomo započeo modna dešavanja u Italiji, mi vam u nastavku donosimo kompletan izveštaj sa Nedelje mode u Milanu…

16/01 – Poslednji dan MFW:

15/01 – Pogledajte koji brendovi su prikazali svoje kolekcije četvrtog dana Nedelje mode u Milanu:

Raspored revija za 15/01

Raspored revija za 14/01

Prezentacija brenda Brunello Cucinelli

Gucci – 12/01 (15:00 CET / 14:00 GMT)

Novoimenovani kreativni direktor Sabato De Sarno prikazao je svoju prvu kolekciju za jesen/zimu nakon debitantske prolećno/letnje revije. Kako je protekla revija, pogledajte na OVOM LINKU

Stone Island – 12/01 (18:00 CET / 17:00 GMT)

Ovo je bio prvi put da se Stone Island pojavljuje na rasporedu Nedelje mode u Mulanu. Od ulica do piste, ovo unači prekretnicu za brend nastao u Italiji, koji širi svoj uticaj i u Britaniji.

@nssmagazine Stone Island made its triumphant catwalk debut just a few moments ago. A triumph based not only on the collection but also on the show's innovative format and a special casting, curated by nss factory. And what did you think of Stone Island's first show at Milan Fashion Week? @Stone Island #stoneisland #show #fashionshow #fashionweek #fw24 #mfw #mfw24 #milanfashionweek #dietrolequinte #bts #invitation #fashiontiktok #tiktokfashion #runway #milano #milan ♬ Perfect (Exceeder) – Mason & Princess Superstar

Dsquared2 – 12/01 (20:00 CET / 19:00 GMT)

Kako je izgledala revija brenda Dsquared2, pogledajte u nastavku:

Raspored revija za 13. januar

FENDI – 13/01 (14:00 CET / 13:00 GMT)

Kako je protekla Fendi revija, pogledajte u nastavku:

DOLCE & GABBANA muška kolekcija za sezonu jesen/zima 2024.

JORDANLUCA – 13/01 (15:00 CET / 14:00 GMT)

Moćni duo koji čine Džordan Boven i Luka Marčeto izgradili su brend ukrštajući svoje britansko i italijansko poreklo, u rezultatu koji je, vizuelno, rizičan, subverzivan i uvek donosi nešto novo na pistu. Pogledajte šta je JORDANLUCA spremio ove sezone:

Pratite LA VIE EN ROSE i saznajte sve u nastavku ddešavanja Nedelje mode u Milanu.

Prethnodni članak

Osamdesete na Nedelji mode u Beogradu – zabeležili smo najlepše momente

Sledeći članak

Muška Givenchy kolekcija je (za sada) nešto najlepše sa PFW

Ne propustite

Gucci detalji sa revije u Milanu koje svi želimo

Nedelja mode u Milanu završena je danas, a pored mnogobrojnih revija “manjih”

Let It Snow! Na Armani reviji u Milanu padao sneg

Modne revije su savršeni način da se iskaže kreativa jednog dizajnera, kao

Izveštaj sa 2. dana MFW – “Minimalizam je istinski luksuz”

Nedelja mode u Milanu je uveliko u toku i trajaće do 26.