Foto: Instagram/@sarahjessicaparker

Šta Sara Džesika Parker misli o botoksu?

Početak
03/11/2023

Sve je više poznatih dama u svetu koje su protiv ubrizgavanja botoksa, posebno u predelu lica. Kortni Koks među prvima se pokajala zbog estetske intervencije i odlučila da prirodno stari.

Međutim i glumica Sara Džesika Parker protivnica je botoksa, prvenstveno zbog zdravstvenih, a i brojnih drugih razloga. Dobro poznata Keri Bredšo iz serije “Seks i grad“ nedavno je iskoristila priliku da govori o dvostrukim standardima lepote i starenju kako u Holivudu tako i u čitavom svetu.

Istakla je da se muškarci gotovo nikada ne pitaju za godine i starenje, dok je kod žena to stalna tema.

– Glumica sam, moram da pomeram obrve. Moram da komuniciram sa svojim licem i delim emocije – izjavila je i dodala kako misli da se ni njenom suprugu Metjuu Broderiku ne bi svidelo da zategne lice i popuni bore.

58-godišnja glumica je nedavno učestvovala u projektu „Look Forward“, kompanije „Roc Skincare“ koji svojom inicijativom želi podići optimizam oko starenja te je pristala da bude njihova ambasadorka s obzirom na to da se radi o brendu koji, kako Sara Džesika kaže, nije opsednut mladošću kao drugi.

Dodala je da je svesna da je godine sustižu pa tako ne može izgledati kao u dvadesetima. Kako ističe i dalje dobija samo komplimente na račun fizičkog izgleda, pa je razmišljanje o ubrizgavanju botoksa i filera kod nje tema koja ne postoji. Ipak, rekla je da voli nehirurške procedure kao što su tretmani laserom te je verna odlasku kod dermatologa na tretmane lica.

U novim nastavcima serije „I tek tako…“, glumica je odlučila da više neće ni bojiti svoju kosu pa se pojavila sa sedim pramenovima. Iako je bilo dosta obožavatelja koji su podržavili ovaj njen potez, pronašli su se i oni pojedinci koji nisu bili oduševljeni promenom.

„Fotografišu me s Endijem Koenom, čija kosa je potpuno seda i to niko ni ne spomene. Kriterijumi i očekivanja od žena su potpuno drugačiji.

Ipak, mislim da je najvažnije da svi radimo ono kako mislimo da je najbolje, odnosno kako se osećamo najbolje – zaključila je Sara.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Kako negovati ruke tokom hladnog perioda?

Sledeći članak

Predlozi za najlepše nijanse noktiju tokom jeseni

Ne propustite

Koje note parfema izabrati kada nastupe letnje vrućine? Imamo savršen izbor za vas

Tokom prolećnih i letnjih dana, obično proživljavamo mnoge nezaboravne životne trenutke, a

Donosimo odgovor na pitanje: koje su najbolje frizure i dužine kose za vaš oblik lica?

Ako želite da istaknete određene crte lica, poslušajte savete koje vam donosimo

Parfemi sa aromom jagode su pravi uvod u leto: donosimo vam najboljih pet po našem izboru

Složićete se da nije lako odoleti parfemu koji nas (diskretno ili izraženije)