Foto: Pexels

Predlozi za najlepše nijanse noktiju tokom jeseni

Početak
08/11/2023

Verujemo da se svaka žena na planeti oseća bolje kada je sređena, ali posebno kada su i oni detalji koje primećujemo mi, kao žene – na svom mestu, u trendu ili nam se jednostavno dopadaju, osećamo se u tom trenutku u skladu sa tim.

Tako je i sa manikirom odnosno sa našim noktima. Pošto je preko leta idealno imati neku plavu boju noktiju, nešto što se slaže sa morem, hladnije boje koje odgovaraju našem oku kada nam pod nogama sve gori, i jesen ima svoje nijanse koje su neizostavne! A mi vam donosimo predloge najlepših nijansi za jesen u koju smo uveliko ugazili...

Ove jeseni, u trendu su boje koje odražavaju prirodne nijanse i tonove koji se mogu lako kombinovati s jesenjim odevnim kombinacijama, one toplije nijanse koje će makar na taj način odgurnuti zimu koja nam predstoji ili makar je ublažiti.

Foto: Pexels

Evo nekoliko predloga za najlepše nijanse boja noktiju koje će vas oduševiti ove jeseni:

  • Tamno crvena: Mislimo da i ptice na grani znaju da je ova klasična nijansa crvene savršen izbor za jesen. Od dubokih bordeaux tonova do toplih crvenih nijansi, ova boja dodaje svakoj odevnoj kombinaciji dozu elegancije i topline vašem izgledu.
  • Smeđa sa zlatnim prelazima: Smeđa boja noktiju sa prelazom na zlatni sjaj jeste elegantan izbor koji odražava bogatstvo jeseni i njenih tonova. Ova kombinacija pruža sofisticiran izgled koji se može nositi u različitim prilikama.
  • Bakarna sa bronzanim odsjajem: Bakarna boja je još jedan dobar izbor za jesenje dane. Ova topla nijansa pruža neku čistiju notu koja se lako kombinuje sa jesenjim kombinacijama, dodajući toplinu i luksuzan osećaj koji nas čini poletnim, pa čak i dok oko nas ni ispod drveta ne postoji mesto na kom bi se sakrili od kiše.
  • Tamno zelena sa zlatnim detaljima: Tamno zelena boja noktiju uparena sa zlatnim detaljima donosi eleganciju i prirodnu lepotu noktima. Podseća nas na prirodu i njeno bogatstvo i stvara prefinjen izgled koji je veoma primetan tokom jeseni.
  • Siva sa ljubičastim tonovima: Sa sivom bojom se ne može pogrešiti, pogotovo ako se kombinuje sa nijansama ljubičaste, jer na taj način daje suptilan ali moderan izgled noktima, koji prati jesenje dane.

Naravno, pre nego što se odlučite za neku od boja, znajte da je redovno održavanje i hidratacija noktiju ključno za zdrav i negovan izgled. Uvek birajte boje koje vam pružaju mogućnost da iskažete svoj lični stil, bez obzira da li su te nijanse ove jeseni u modi ili nisu. Pre svega slušajte sebe!

Foto: Pexels

Unesite dodir jeseni na svoje nokte i uživajte u opadanju lišća, kiši i dugim šetnjama pod kišobranom dok eksperimentišete s bojom, dužinom, nijansama i generalno sa sobom. Upoznajte sebe i izgradite svoj stil ove jeseni!

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Šta Sara Džesika Parker misli o botoksu?

Sledeći članak

Zapišite recepte za najprirodnije maske za lice

Ne propustite

Koje note parfema izabrati kada nastupe letnje vrućine? Imamo savršen izbor za vas

Tokom prolećnih i letnjih dana, obično proživljavamo mnoge nezaboravne životne trenutke, a

Donosimo odgovor na pitanje: koje su najbolje frizure i dužine kose za vaš oblik lica?

Ako želite da istaknete određene crte lica, poslušajte savete koje vam donosimo

Parfemi sa aromom jagode su pravi uvod u leto: donosimo vam najboljih pet po našem izboru

Složićete se da nije lako odoleti parfemu koji nas (diskretno ili izraženije)