Ako želite personalizovani suvenir iz Pariza, na pravom ste mestu

Početak
22/03/2024

Francuska prestonica je poznata po tome što imate mogućnost da kreirate različite personalizovane suvenire. S obzirom da su Francuskinje posebno poznate po svojoj nezi kože, proizvođači kozmetike Officine Buly su se dosetili da bi jedan od upečatljivih suvenira predstavljalo kreiranje potpuno prirodnog personalizovanog balzama za usne.

Pariški brend koji postoji od 1803. godine, Officine Universelle Buly, prepoznatljiv je po svojim unikatnim kozmetičkim i parfimerijskim proizvodima. Suosnivači Viktor de Tailak (Victoire de Taillac) i Ramdan Tuhami (Ramdane Touhami) proslavili su ovaj brend izradom proizvoda po autentičnim formula, bez dodatnih hemikalija.

Svake godine unose inovacije u proizvodnju, tako da su 2019. godine kreirali Le Beaume de Muses, balzam za usne.

Ovaj proizvod je unikatan po dosta segmenata uključujući njegov sastav, pakovanje i mogućnost urezivanja inicijala koje vi poželite. Proizvod na bazi povrća izrađen je od potpuno prirodnih sastojaka – susamovog ulja, ši butera, andtioksidantnog ulja šljive, ricinusovog ulja i voska od pirinčanih mekinja. Interesantno je da nema nikakvog pigmenta, tako da omogućava trenutnu hidrataciju.

Svoju planetarnu popularnost stekao je zbog futrole koja se može izraditi po meri. Kožna futrola, čiju boju sami birate, može biti upotpunjena zlatnim inicijalima koje vi poželite da ugravirate. Pakovanje u kojem dolazi balzam može biti glatke ili zrnaste teksture i u različitim bojama. Postoji i ogledalo koje vam može obezbediti precizno nanošenje u toku dana.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Gua Sha masaža lica: Drevna mudrost za modernu sjajnu kožu

Sledeći članak

Korak po korak do prirodno stilizovanih lokni

Ne propustite

Koje note parfema izabrati kada nastupe letnje vrućine? Imamo savršen izbor za vas

Tokom prolećnih i letnjih dana, obično proživljavamo mnoge nezaboravne životne trenutke, a

Donosimo odgovor na pitanje: koje su najbolje frizure i dužine kose za vaš oblik lica?

Ako želite da istaknete određene crte lica, poslušajte savete koje vam donosimo

Parfemi sa aromom jagode su pravi uvod u leto: donosimo vam najboljih pet po našem izboru

Složićete se da nije lako odoleti parfemu koji nas (diskretno ili izraženije)