Foto: Pinterest/contempoco.com.au

Romantični ambijenti u Beogradu gde možete proslaviti 14. februar

Početak
14/02/2024

Dan zaljubljenih većina parova proslavlja u vidu zajedničkih izlazaka, kao što je odlazak u bioskop ili romantična večera za dvoje. Mi smo s time u vezi za vas pripremili listu restorana u Beogradu sa najlepšim ambijentom za proslavu 14. februara.

Iznenadite lepšu ili jaču polovinu odlaskom u neki od ovih mesta i verujemo da će biti oduševljen/a.

RESTORAN LANGOUSTE

Restoran Langouste predstavlja prestižni restoran koji svojim kvalitetom i odličnom uslugom godinama zauzima najviše mesto na gastronomskoj mapi Beograda. 

Svojim elegantnim enterijerom i romantičnom atmosferom privlači mlade parove koji u želji da u intimi jednog posebnog mesta provedu nekoliko prijatnih sati u društvu svojih najdražih.

RESTORAN LEGAT 1903

Pažljivo odabrane namirnice spremljene pod kulinarskom palicom najvrsnijih kuvara učiniće da vam prorade sva čula. Osim njih, tu su i jela naše tradicionalne kuhinje, tako da je sigurno da sa ovim restoranom nema greške. 

Da bi raspoloženje bilo još bolje za vas smo spremili potpunu gastronomsku simfoniju i jedinstvenu vinsku kartu sa preko 200 različitih vrsta vina iz čitavog sveta. Uživajte u najukusnijim jelima, piću i muzici i potrudite se da vam izlazak u restoran Legat 1903 bude nešto što će dugo ostati zapisano u vašoj glavi i srcu crvenom olovkom.

Poklonite lepšoj polovini cveće, ali i svu pažnju te večeri i videćete – ostaće vaša za ceo život. 

RESTORAN AMPHORA

Restoran Amphora odiše romantikom. Njegov elegantan i otmen prostor upotpunjen je zapanjujućim detaljima koji svakog zaintrigiraju.

Osim prelepog ambijenta i romantične atmosfere, tome će doprineti izvrsna hrana i slasni zalogaji poput bifteka na žaru, ćuretine sa mlincima ili paste od 5 vrsti sireva pažljivo pripremljeni od strane vrhunskih kuvara.

Intimna večera za dvoje u restoranu Amphora siguran je način da osvojite nečije srce.

KALEMEGDANSKA TERASA

Restoran Kalemegdanska terasa važi za jedno od najromantičnijih mesta u Beogradu. Savršen spoj istorije i modernih detalja čine ovaj restoran uvek aktuelnim mestom za mirne, ušuškane i intimne ručkove ili večere.

Ukoliko želite da na jednom mestu dobijete sve što vam je potrebno da vaše uživanje bude potpuno onda ste našli pravi restoran. Predivan ambijent savršeno oplemenjen detaljima od kojih zastaje dah odlično su se uklopili sa izvrsnom gastronomskom ponudom koji nudi restoran Kalemegdanska terasa.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Izgubljeni snimak Beograda iz 1932. godine

Sledeći članak

Ljubavni zalogaj – hotel “Moskva” kreirao specijalan kolač za zaljubljene

Ne propustite

Kako su u “ono vreme” modni listovi doprineli emancipaciji srpskih žena?

U srpskoj prestonici je dolaskom štampe i modnih magazina tokom 20. veka,

“Slikaj sa psima” – sednete, slikate, udomite psa… i sve to uz čašu vina

Ako želite da provedete vreme sa svojim kućnim ljubimcem i u isto

Zaplovite Beogradom – spisak brodova za obilazak i razgledanje grada sa reka

“Beograd je najružniji grad, na najlepšem mestu na svetu”, govorio je nekada