Revija o kojoj se priča: prisustvovali smo i podržali magiju brenda Hanna Balu

Početak
03/06/2024

Misija brenda je da se žene koje ga nose osete slobodno, motivisano i posebno...

Foto: LA VIE EN ROSE

Revija Hanna Balu održana je u prelepom ambijentu ispred hotela Radisson Collection Belgrade u saradnji sa modnom agencijom AlekK i projektom Be a model, a mi smo kao partneri ove revije prisustvovali i uočili najlepše momente tokom predstavljanja nove kolekcije Downtown.

Kako smo već pomenuli, revija je održana ispred hotela, a motivi poput svećnjaka koji su sačinjavali pistu u obliku slova R zajedno sa elegantnim mestima za gledaoce, upotpunili su ovaj događaj i učinili ga specifičnim. Na događaju je prisustvovalo mnoštvo zvanica, te je svako mesto bilo popunjeno.

Pod vedrim nebom, pred sam dolazak kiše koja je sinoć “osvežila” Beograd, prikazani su prefinjeni komadi iz najnovije kolekcije, pod nazivom Downtown.

Više o kolekciji Downtown

Nova kolekcija Downtown, prikazuje savremenu, samosvesnu ženu, čija je svakodnevica ispunjena obavezama, poslom, porodicom i prijateljima.

Ono što izdvaja brend Hanna Balu od ostalih savremenih brendova, jeste elegancija koju pruža iz kolekcije u kolekciju, a u isti mah i modernost uz primese seksipilnosti.

Šta zapravo predstavlja brend Hanna Balu?

Hanna Balu predstavlja novi nivo kvaliteta izrade samih modela, a ceo tim je izuzetno fokusiran na detalje, zbog čega je i sama obrada materijala na visokom nivou. Brend je prepoznatljiv po opuštenoj formi i krojevima koji prate kretanje, a modele možete lako da prepoznate po faltama i opuštenim siluetama koje naglašavaju pokret. Cilj dizajnerke je bio da napravi kreacije koje se mogu poneti u svim prilikama, jednako efektno uklopljeni i sa visokom štiklom, baletnakom i japankama.

Iza naziva Hanna Balu stoji jaka i neustrašiva dama, dizajnerka Snežana Babarogić. Brend poseduje estetičnu, razigranu i nekonvenconalnu prirodu, ali u isto vreme odiše funkcionalnošću, izrazitim kvalitetom i preciznom izradom.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Sunovrat današnje mode prikazan kroz najnoviju kolekciju brenda Balenciaga

Sledeći članak

Gotika prikazana kroz prizmu visoke mode – zavirite na Dior Cruise reviju u škotskom zamku

Ne propustite

Bili smo u bekstejdžu revije Ralph Lauren u Milanu i zabeležili najlepše momente

Ekskluzivno na LA VIE EN ROSE pogledajte inovativnu mušku kolekciju brenda Ralph

U toku je treći dan MFW, a mi vam donosimo rezime sa dosadašnjih revija velikih brendova

Biramo najbolje trenutke sa ovosezonske Milanske nedelje mode. Od revije kao omaž

Modernija verzija mode 90-ih: Fendi predstavio novu kolekciju za sezonu proleće/leto 2025

Fendi kolekcija za proleće/leto 2025 oličenje je savremene muške odeće... Pitanje je,