/

Kako izgleda jedna modna revija iza kulisa? Odgovor vam donosimo u fotografijama

Svet mode je čaroban. Devojke koje se odluče na ovaj poziv, ulaze u “ružičastu zonu”. Međutim, koliko je energije, želje i rada potrebno kako bi posle revije ove mlade dame dobile gromoglasni aplauz?

𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄 neizostavan je deo modnih dešavanja u Beogradu. S toga, imali smo priliku i da zavirimo u backstage revije koja je 22. maja održana u prestonici Srbije. Bili smo od samog početka njenog planiranja, do realizacije.

Bašta Metropol Palace hotela bila je opremljena belim stolicama koje su stajale sa strane dugačke piste. Na svakoj stolici poklon za prisutne. Pažljivo birana muzika i dekoracija. Ali, ništa ne bi bilo moguće dočarati da nije bilo fotografa i snimatelja koji su beležili svaki detalj, te naravno, režije.

U nastavku vam donosimo pomalo drugačiju modnu priču – iz backstage-a. Sve ono što publika ne može da vidi.

“Be a model” devojke na čelu sa Aleksandrom Kolarski Čelar, blistale su u kreacijama Biljane Tipsarević. Ali, da li je sve toliko savršeno iza kulisa kao što je na pisti?

Haljine i odela označena su imenima modela “Kristina, Lena, Maša, Dorotea…”, cipele rasute na podu užurbano preskaču kako bi došle do komada garderobe koji im je pripao.

Oblačenje i stajanje u redu. Svaka devojka ima svoj redni broj i svaka na svoj način treba da pokaže kako određena stvar treba da se iznese kada se obuče.

Priprema, pozor, modna scena je tvoja!

Ali, pre samog izlaska na veliku scenu, vlada nestrpljenje, nervoza i pitanje – “Da li ću sve odraditi kako treba?” Verovatno im ova rečenica odzvanja u glavi.

Mnogim lepoticama znoje se dlanovi od treme koja je prisutna, ali srećom, ona pozitivna. Puls prelazi 100, ali ih to ne sprečava da upiju svaki savet od svojih mentora i pokažu umeće.

Primetili smo da su osmesi i aplauz gostiju dovoljno rekli o ovoj reviji. Ali, ipak su modeli najviše govorili time što su gromoglasni aplauz nakon “spuštanja zavesa” dali zapravo sami sebi.

Istog dana je u Kanu održan Filmski festival, a ove devojke mogle su komotno da produže tamo!

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE U NASTAVKU:

Foto: MIlica Beloica

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije