/

Revija koja će dotaći svačije srce: Igor Todorović 21. maja predstavlja novu kolekciju “BELLA”

Foto: Promo

*Kao i svake godine, tako i ove – projekat Be a model by AlekK organizuje reviju u saradnji sa cenjenim srpskim dizajnerima.

Nema ništa snažnije od momenta kada se spoje humanost, lepota i moda. Tada se svaka granica nemogućeg prelazi, a do izražaja dolazi čovečnost koja je bezgranična.

Ovako bismo opisali ideju i projekat kreatora Igora Todorovića i Aleksandre Kolarski – direktorke “AlekK” modne agencije, koji pripremaju jedinstvenu reviju 21. maja. Igor će predstaviti svoju novu kolekciju “Bella”, ali u drugačijem svetlu.

Foto: Bojana Doganjić/@madrinafotos

Na pisti će se naći devojke iz modne agencije koju zastupa Aleksandra, a jedna od njih biće i Svetlana Šlapak poznatija kao Sumi, albino devojka koja hrabro korača životnom stazom, uzdignute glave iako je u svakodnevnoj borbi sa slabovidošću i preprekama koje je ne zaustavljaju.

Foto: Bojana Doganjić/@madrinafotos

Upravo su u njoj Aleksandra i Igor prepoznali kvalitet, ljubav i strast prema modi i udruženim snagama rešili da naprave reviju kakva do sada nije viđena u Beogradu, želeći da kroz modni prikaz istaknu koliko smo zapravo svi jednaki, jedinstveni i prelepi baš takvi kakvi jesmo.

O KOLEKCIJI

Element taktilnog u životu slabovidih ljudi, način je prepoznavanja i osvajanja i usvajanja sveta oko njih. U tom smislu delovi kolekcije “BELLA” imaju elemente koji se bave upravo značajem dodira i snage čula dodira, kroz izbor tkanina i zanatskih dorada koje se nalaze na odevnim komadima u kolekciji. Osećaj i atmosfera su deo identiteta na isti način koliko je moda intimna i lična stvar.

– Belo nikada nije samo belo. U dodiru sa svetlošću se transformiše i postaje boja neba, oblaka, daha i duha, postaje sunce i mesec… postaje inspiracija – rekao je Igor i tako obrazložio zašto je baš belu boju odabrao za svoju novu kolekciju.

BOOT CAMP 19 – 20. maj

Be a model projekat pod okriljem modne akencije “AlekK” sadrži radionice Sve o manekenstvu koje se održavaju tokom godine. Na njima može da učestvuje svako, ali se na kraju selektuju oni sa predispozicijama za ovaj poziv.

Ove godine se kao i prethodne dve, dva dana pred samu reviju održava Boot camp sa vrhunskim predavačima koji pripremaju modele za veliku reviju. Na fotografijama u nastavku možete pogledati kako je započeo prvi dan Boot camp-a:

Više o Boot camp-u i modnoj agenciji AlekK pročitajte OVDE

LA VIE EN ROSE/Promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije