Foto: Promo

Revija koja će dotaći svačije srce: Igor Todorović 21. maja predstavlja novu kolekciju “BELLA”

Početak
19/05/2023

*Kao i svake godine, tako i ove – projekat Be a model by AlekK organizuje reviju u saradnji sa cenjenim srpskim dizajnerima.

Nema ništa snažnije od momenta kada se spoje humanost, lepota i moda. Tada se svaka granica nemogućeg prelazi, a do izražaja dolazi čovečnost koja je bezgranična.

Ovako bismo opisali ideju i projekat kreatora Igora Todorovića i Aleksandre Kolarski – direktorke “AlekK” modne agencije, koji pripremaju jedinstvenu reviju 21. maja. Igor će predstaviti svoju novu kolekciju “Bella”, ali u drugačijem svetlu.

Foto: Bojana Doganjić/@madrinafotos

Na pisti će se naći devojke iz modne agencije koju zastupa Aleksandra, a jedna od njih biće i Svetlana Šlapak poznatija kao Sumi, albino devojka koja hrabro korača životnom stazom, uzdignute glave iako je u svakodnevnoj borbi sa slabovidošću i preprekama koje je ne zaustavljaju.

Foto: Bojana Doganjić/@madrinafotos

Upravo su u njoj Aleksandra i Igor prepoznali kvalitet, ljubav i strast prema modi i udruženim snagama rešili da naprave reviju kakva do sada nije viđena u Beogradu, želeći da kroz modni prikaz istaknu koliko smo zapravo svi jednaki, jedinstveni i prelepi baš takvi kakvi jesmo.

O KOLEKCIJI

Element taktilnog u životu slabovidih ljudi, način je prepoznavanja i osvajanja i usvajanja sveta oko njih. U tom smislu delovi kolekcije “BELLA” imaju elemente koji se bave upravo značajem dodira i snage čula dodira, kroz izbor tkanina i zanatskih dorada koje se nalaze na odevnim komadima u kolekciji. Osećaj i atmosfera su deo identiteta na isti način koliko je moda intimna i lična stvar.

– Belo nikada nije samo belo. U dodiru sa svetlošću se transformiše i postaje boja neba, oblaka, daha i duha, postaje sunce i mesec… postaje inspiracija – rekao je Igor i tako obrazložio zašto je baš belu boju odabrao za svoju novu kolekciju.

BOOT CAMP 19 – 20. maj

Be a model projekat pod okriljem modne akencije “AlekK” sadrži radionice Sve o manekenstvu koje se održavaju tokom godine. Na njima može da učestvuje svako, ali se na kraju selektuju oni sa predispozicijama za ovaj poziv.

Ove godine se kao i prethodne dve, dva dana pred samu reviju održava Boot camp sa vrhunskim predavačima koji pripremaju modele za veliku reviju. Na fotografijama u nastavku možete pogledati kako je započeo prvi dan Boot camp-a:

Više o Boot camp-u i modnoj agenciji AlekK pročitajte OVDE

LA VIE EN ROSE/Promo

NEWSLETTER

Prethnodni članak

YSL lansirao kolekciju nakita od recikliranog zlata

Sledeći članak

Spektakl u Beogradu i novi modni standardi: Predstavljena kolekcija “Bella” Igora Todorovića

Ne propustite

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Modni poznavaoci se slažu da su loaferice apsolutni modni hit ove sezone,

Beba Lončar – modni omaž ikoni stila domaće kinematografije i prirodnoj lepoti Beograda

U novoj rubrici “Modni omaž” na LA VIE EN ROSE, svake nedelje možete pratiti i

Mirjam Krajina ispred brenda Row Bag kreirala prvu torbu od piva: donosimo vam (sve) detalje

Raw Bag™ i Sabant, zagrebački brendovi koji vole inovacije i dizajn, objavili