Foto: Instagram/pamelaanderson

Pamela Anderson zaštitno lice brenda Proenza Schouler

Početak
04/01/2024

Glumica Pamela Anderson jedna je od retkih koja zahvaljujući svojoj iskonskoj, prirodnoj lepoti dotačinje modne vrhove. Ova uspešna dama, samo u 2023. godini objavila je memoare Love, Pamela; pridružila se Pandorinoj grupi ambasadora nakita i krenula na press turneju u velikom stilu, tako da je postala jedna od najtraženijih zaštitnih lica.

Potražnja za njom odigrala se nakon Nedelje mode u Parizu prošlog septembra, kada se pojavila u opuštenom outfitu i bez šminke – što je izazvalo pompu na internetu. Dok Andersonova kaže da nije nameravala da postane viralna sa izgledom bez šminke, nije teško shvatiti zašto je uzeo maha.

Sada, ona predvodi još jedno lansiranje – ovog puta za brend Proenza Schouler iz Njujorka. Fotografisana od strane Davita Giorgadze i stilizovana od strane Thistlea Browna, kampanja SS24, koja debituje sada, prikazuje Pam u svoj njenoj potcenjenoj slavi.

Nova kolekcija bazirana je na „unutrašnje kvalitete koji definišu Proenzu Schouler i našu ženu“, prema navodima brenda: „odrasla, urbana, inteligentna, bez žrtvovanja mladalačkih kvaliteta eksperimentisanja i igre“.

Prethnodni članak

Vratimo se u vreme kada su Srpkinje bile prave dame

Sledeći članak

Bela košulja za savršeni stil tokom Božića

Ne propustite

Čovek koji je zaslužan za postojanje Nedelje mode u Parizu

Nedelja mode u Parizu jedan je od najznačajnijih događaja za svet mode.

U Srbiji postale IN cipele koje Francuskinje već godinama nose

Mary Jane baletanke jedne su od najtraženijih na svetskom modnom tržištu, a

DAN 2 Paris Fashion Week – od “skromnosti” Diora do YSL glamura

Nedelja ženske mode u Parizu ove godine startuje krajem februara. Od 26.02.