Foto: Pixabay

Ovako je Odri Hepbern održavala vitku figuru

Početak
02/02/2023

Predivna Odri Hepbern (Audrey Hepburn) bila je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda, zvezda nezaboravnog “Doručka kod Tifanija” i ikona stila koja je popularizovala malu crnu haljinu – komad odeće koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru.

Odri je bila visoka oko 170 centimetara, a bila teška oko 49 kilograma. Težina joj se nije puno menjala celoga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete.

Foto: Pixabay

Kako joj je to uspelo?

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj ishrane, istina je bila daleko od toga. Većinu svog odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za magazin People jednom prilikom je rekla da u tajni njene vitke linije zapravo i nema neke tajne.

Njen sin Luka Doti je rekao kako njegova majka nikada nije bila na dijeti. Zapravo, jako je volela italijansku hranu i testeninu. Jela je od svega po malo, ali uvek više žitarica nego mesa.

I njen partner s kojim je živela poslednjih 13 godina Robert Volders otkrio je nekoliko detalja o njenim svakodnevnim prehrambenim navikama.

Za doručak je jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru je često posezala za čorbom u kojoj ima mesa i povrća. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

Uz to je redovno vežbala, ali ništa ekstremno. Volders je rekao da su često zajedno šetali i da je mogla da pešačiti više od njega. Njen režim vežbanja je bio uravnotežen i lagan za izvođenje.

Volders je, takođe, otkrio da je Odri imala vrlo zdrav metabolizam, a dobar rad metabolizma itekako je ključan za vitku liniju.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Pripremite svoju kožu za proleće na vreme

Sledeći članak

Tajna 1 Million parfema Paka Rabana

Ne propustite

Pamela Anderson već godinu dana ne koristi šminku: otkrila na koji način neguje lice

Jedna od najseksipilnijih glumica, koja je pokrenula trend “bez šminke”, nedavno je

Nega kože ruku je važna i tokom leta – donosimo vam savete za njeno održavanje

Jedan od najčešćih dermatoloških problema je isušena koža. Neki od faktora koji

Šta tokom leta šteti našoj kosi? Donosimo vam odgovore i važne savete za prevenciju oštećenja

Za svega dva dana stiže nam jedno od najvoljenijih godišnjih doba, leto.