Foto: Pexels/ KoolShooters

Naša preporuka: Jedan proizvod koji će zameniti četiri koraka u vašoj letnjoj rutini šminkanja

Početak
15/06/2024

Sa dolaskom leta i toplijih dana, prilagođavamo sve svoje navike visokim temperaturama. Isto tako i svoju rutinu šminkanja drastično menjamo, te biramo što manje laganijih prozvoda, koji neguju kožu lica.

Koraci rutine šminkanja često budu mnogobrojni i komplikovani, a tokom leta, naprosto ne možemo da podnesemo toliku količinu proizvoda na licu. Zato je naša letnja preporuka Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup.

Ovaj Maybelline-ov 4 u 1 proizvod dizaniran je kao prajmer, korektor, BB krema i tečni hajlajter u samo jednoj bočici. Glavna stavka letnjih make-up izgleda je ujednačavanje tena, a ovaj proizvod upravo to nudi pri samo jednom nanošenju. Njegova lagana tekstura neguje i priprema kožu, koriguje nepravilnosti i stapa se sa kožom prilagoađavajući se njenom prirodnom tonu uz blagi, zdrav sjaj.

Jedna zanimljivost u vezi sa ovim proizvodom je njegova viralnost na mrežama. Naime, na TikTok-u #maybelline4in1, broji više od 50 miliona pregleda. Ovaj proizvod postao je viralan nakon što su ga prozvali jeftinijom, mat zamenom za popularni, luksuzni Hollywood Flawless Filter, brenda Charlotte Tilburytonirani sjajni serum, koji mnogi šminkeri koriste pre nanošenja pudera i koji na koži daje fenomenalne rezultate.

@instajeca Iskreno 🤝 @instajeca #maybellineperfector4in1glow ♬ Vlog ・ Stylish city pop(1275391) – orino

U zavisnosti od lične preferencije i Maybelline 4 u 1 proizvod možete kombinovati sa drugim puderima kako biste postigli željeni stepen pokrivne moći na koji ste navikli, pa ga možete nositi i tokom važnih ili večernjih prilka ovog leta. Uz to, neku od tamnijih nijansi možete koristiti i kao tečnu konturu, što je dodatni benefit.

Možete ga pronaći u svim drogerijama po jako pristupačnoj ceni, a prepoznaćete ga po specifčnom pakovanju koje podseća na ikonični Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor, sa sunđerčićem na vrhu koji služi i kao aplikator i blender.

Bez sumnje tvrdimo da ovaj proizvod može uštedeti vreme, ali i mesto u neseseru tokom ovog leta.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Italijanski luksuzni parfemi čiji će vas mirisi “odvesti na more”

Sledeći članak

Peperuda – zavirite sa nama u frizerski salon sa “dušom” u srcu Beograda

Ne propustite

“Lansiran” PRADA balzam koji menja boju pri dodiru sa usnama

Brend PRADA je nedavno predstavila liniju od pet negujućih balzama za usne

Tekst u beogradskom magazinu iz 1994. godine će vas slatko nasmejati

“Spor oko parfema” glasio je naslov u magazinu iz 1994. godine koji

Miris sunca na koži zatvoren u bočici – prvi parfem za muškarce Pharrella Williamsa

Vizionar, koji je uspešno realizovao sve svoje projekte, sada je lansirao najnoviji