/

Kolaboracija sportskog i prefinjenog: Kako vam se dopada nova GUCCI X ADIDAS kolekcija?

Ostvarivši kolaboraciju sa Italijanskom modnom markom Gucci, Adidas kompanija je dodala i nju na svoju izuzetno dugu listu saradnika.

Novom objavom na društvenoj mreži Twitter, kompanija prepoznatljiva po čuvenih tri linija, potvrdila je saradnju. 

Najavu svoje kolaboracije kompanije su predstavile kombinacijom čuvenog logoa firme Adidas i imenom uvek prepoznatljive modne kompanije Gucci.

Adidas je ovaj projekat predstavio kao “kombinaciju nasleđa i kreativnih kodova oba brenda”.

Modna kompanija Gucci je na Milan Fashion Week-u predstavila svoju novu jesen/zima kolekciju. Modna revija je sadržala i nekoliko komada odeće i obuće iz zajedničke kolekcije, čime je i Gucci potvrdio ovu saradnju.

Adidas se već godinama udružuje sa brendovima visoke mode, praveći prave modne hitove. Neke od tekućih saradnji predstavlja tekuća “Y-3” linija sa Japanskim dizajnerom imena Yohji Yamamoto.

Moramo napomenuti i Adidas-ovo skorašnje udruživanje sa visokorangiranom modnom kompanijom Prada, sa kojom radi ograničenu seriju obuće i odeće.

Iako su obe kompanije javno potvrdile Adidas x Gucci saradnju, detalji izlaska kolekcije u prodaju još nisu objavljeni. Planirano je da bude izbačena u prodaju kasnije ove godine.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije