Foto: Instagram/@rabanne

Kakav je novi miris modne kuće Poco Rabanne?

Početak
18/09/2023

Ove godine, modna kuća Poco Rabanne iznenadila je novim mirisom – FAME. On je intenzivan izraz ženske senzualnosti koji ocrtava njenu najzanosniju stranu. Parfem daje bogat osećaj zavodljivosti uz moćni chipre drvenasti cvet sa nezaboravnim pariskim tvistom.

Napravljen je od najdragocenijih, etički dobijenih sastojaka, kreirali su ga svetski poznati parfimeri Dore Baghriche, Marie Salamagne i Alberto Morillas. FAME Parfum by Poco Rabanne odiše izuzetnom mekoćom kako bi otkrio opojnu senzualnost koja budi zvezdu u damama.

Senzualnost

Inspirisana Parizom, prestonicom tajni mode i lepote, ona gospodari tamom i samouvereno plovi kroz noć mameći uzdahe. U spoju pariskog stila i blistavog samopouzdanja, FAME žena otkriva novi pravac privlačnosti te ponovo sva svetla padaju na nju. Ogrnuta mirisom senzualnosti, ona krči put ka samopouzdanoj ženstvenosti i rasplamsava nezadrživu želju.

Foto: Instagram/@rabanne

Svetski poznati parfimeri Dora Baghriche, Marie Salamagne i Alberto Morillas okupili su se da bi svojim iskustvom, i kreativnom vizijom, ovaplotili zadivljujući duh žene nove generacije, u  bočici parfema futurističkog dizajna. Rezultat je izrazito sofisticirana mešavina koja odražava neustrašivu i magnetnu privlačnost moderne ženstvenosti.

Sastojci parfema

Na vrhu, kremasti tamjan, koji je zaštitni znak FAME, pulsira hipnotičkim efektom. U srcu, trio jasmina skrojen za Rabanne, upleten je u esenciju koja otkriva blistavu jasnoću samog cveta. Konačno, baza donosi novootkriveni intenzitet i bogatstvo: Mineralni mošus, poznat kao Helvetolide®, dodaje meki aspekt, sa primesama  kruške i glatkim podtonovima ćilibara, koji odišu neodoljivom gurmanskom privlačnošću.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Da li znate po kome je Pavlovićeva mast dobila naziv i zašto?

Sledeći članak

Po čemu se zimski parfemi razlikuju od letnjih?

Ne propustite

Glikolna kiselina: Čudesni sastojak za savršenu kožu

U svetu kozmetike postoji jedan sastojak koji sve više privlači pažnju svojom

Sunčanje je užitak uz odgovornu pripremu i ishranu

Topli sunčani dani, kupanje i sunčanje na plažama ili bazenima čine neizostavni

Prirodno beli zubi – važni koraci za dentalnu negu

Osmeh je jedan od najlepših aksesoara koje možemo nositi. On odražava naše