Foto: Pexels

U junu stužu nove strane serije – ne propustite ih

Početak
29/05/2023

Striming platforme pripremile su novitete za mesec jun, a upravo time planiraju da privuku gledaoce. 

Serije “Secret Invasion”, “And Just Like That…” su samo neka od ostvarenja.

“Vortex”

Mnogi su oduvek maštali o odslasku u prošlost da bi pokušali da nešto promene. Ta ideja dobija visokotehnološki preokret u naučno-fantastičnom trileru “Vortex”, velikom hitu kada je objavljen u Francuskoj prošle godine. Ludovik (Tomer Sisli) je policijski kapetan 2025. godine, kada virtuelna stvarnost dozvoljava istražiteljima da ponovo posete stara mesta zločina, što sama po sebi nije naterana. Ali greška u virtuelnoj stvarnosti omogućava Ludoviku da razgovara sa svojom pokojnom suprugom, koja je umrla na istom mestu pre 27 godina. Kako da ne pokuša da je spase, iako se ponovo oženio i sa drugom ženom ima dete? Kako se poigrava efektom leptira i romantikom, neki delovi emisije smešteni su u prostor virtuelne stvarnosti.

“Vortex” će biti dostupan na Netliksu od 2. juna.

“The Idol”

U najnovijoj seriji Sema Levinsona (Euphoria) glume Abel Tesfaje, poznatiji kao The Weeknd, kao kultni menadžer kluba, i Lili-Rouz Dep, u ulozi pop pevačice. Serija je prikazana u Kanu, neki su je osporili, a drugi navode da će biti hit leta.

“The Idol” se premijerno prikazuje 4. juna na HBO i Max u Americi.

“The Full Monty”

https://youtube.com/watch?v=1FgjqX34soQ

Ova nova serija je nastavak istoimenog hit britanskog filma iz 1997. o šestorici nezaposlenih radnika u Šefildu koji su postali stripteri. Radnja filma počinje sa glavnim junacima 25 godina kasnije. Ali nemojte očekivati da će plesati na sceni i skinuti se za publiku koja plaća kao što su to činili ranije. Umesto toga, stil serije je stil dirljive sapunice prošarane razigranom komedijom, koja nas uranja u svakodnevni život likova dok se bore sa svetom koji se menja.

“The Full Monty” izlazi 14. juna na platformi Hulu u SAD i Dizni plusu u Velikoj Britaniji.

“Secret Invasion”

Semjuel L Džekson, kao šaljivi, nepokolebljivi Nik Fjuri, osnivač Osvetnika, vodeći je u najprofilnijoj Marvel seriji još od “Lokija” Toma Hidlestona. Osvajači su zli Skrulovi koji menjaju oblik, koje Fjuri i njegovi saveznici moraju sprečiti da zauzmu Zemlju. Teško je pratiti koliko je puta Fjuri već pomogao da se spase svet, ali svako vreme je važno. Serija je smeštena u najnoviju vremensku liniju Marvelovog filmskog univerzuma.

“Secret Invasion” se premijerno prikazuje 21. juna na platformi Dizni plus.

“The Walking Dead: Dead City”

Originalna serija “The Walking Dead” možda je nestala, ali ovaj najnoviji spinof vraća dva poznata lika. Reformisani negativac Nigan (Džefri Din Morgan) i snažne Megi (Loren Kohan) nalaze se u Njujorku, gradu koji sada preplavljuju ne-potpuno mrtvi, a Menhetn je odsečen od kopna. Negan i Megi su nekada bili smrtonosni neprijatelji; na kraju krajeva, on jeste ubio njenog muža. Ali sada moraju da se udruže kako bi pokušali da pobegnu i pronađu njenog sina, koji joj je otet.

“The Walking Dead: Dead City” premijerno se prikazuje 15. juna na AMC+ i 18. juna na AMC-u.

And Just Like That…

https://youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI

Nastavak serije “Seks i grad” se vraća. Gledaoci će imati priliku da pogledaju drugu sezonu ostvarenja “And Just Like That…” i pratiti avanture Keri, Mirande i Šarlot.

“And Just Like That…” premijerno se prikazuje 22. juna na platformi Max.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

“Svako moje delo nosi deo moje duše” U Beogradu otvorena izložba Hanne Dujmović – Radost življenja

Sledeći članak

“S ljubavlju, Vinsent” je čista magija na filmskom platnu

Ne propustite

Zanimljiva životna priča Zdravka Pečara, jugoslovena koji je osnovao Muzej afričke umetnosti

U Muzeju afričke umetnosti, organizuje se izložba povodom trideset godina od smrti

Filmski bestseleri – romantična ostvarenja koja morate pogledati barem jednom u životu

Romantični filmovi su zasigurno jedni od favorita kada padne veče. Mi vam

Momenat iz Kana koji ste propustili: kako je pas završio na crvenom tepihu?

Pas Mesi bio je vidno srećan dok je šetao crvenim tepihom na