//

Finsbury shoes: Kvalitet muške mode

Izlozi Pariza mame potencijalne kupce svojim atraktivnim proizvodima i primamljivim sadržajem. Jedna od radnji koja se pored toga može pohvaliti i kvalitetom svoje obuće je Finsbury.

Zavirite sa nama u izlog ove radnje i saznajte nešto više o njoj u nastavku…

Foto: LA VIE EN ROSE

Preteča ovog brenda bila je u oblasti Northamptona u Engleskoj, poznatog kao sedište najboljih šivenih cipela. Prva kuća je osnovana u Francuskoj 1986. godine od strane Jean-Pierre Dahan i David Cohen. Moto stvaralaca je bio da ponude dobre cipele za manje od 1.000 francuskih franaka, a zatim ih postave kao vrhunsku alternativu na veoma konkurentnom tržištu.

Foto: LA VIE EN ROSE

Arnaud Bruillon se 1994. godine pridružuje kući kao prodavac na pola radnog vremena. Njega osnivači prepoznaju kao značajnog saradnika, te mu poveravaju mesto menadžera a između 2000. i 2010. godine otvara sedam novih prodavnica. Obavezuje se da će otkupiti Finsbury. Vrlo brzo strukturiše kuću i nudi franšiznim spoljnim partnerima da se nasele u različitim francuskim gradovima. Na taj način je značajno doprineo razvitku brenda i njegovom kotiranju na tržištu.

Foto: LA VIE EN ROSE

Poslednjih nekoliko godina je brend razvio i svoju digitalnu prodavnicu. Nju koristi veliki broj kupaca iz Francuske i šire.

Njihov prepoznatljivi sajt je www.finsburi-shoes.com gde možete pogledati široki asortiman.

Danas se može pohvaliti dugom tradicijom, prepoznatljivim kvalitetom i modernošću širokog izbora modela i linija. Pozicioniranje cena je ostalo verno svom poreklu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije