/

Završena Nedelja visoke mode u Parizu – zabeležili smo najbolje momente FOTO/VIDEO

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Nedelja visoke mode u Parizu održana je od 3. do 6. jula i na njoj su bile prikazane najveličanstvenije kreacije istaknutih dizajnera. Naš fotograf Žaklina Medenica beležila je najbolje momente sa defilea, a mi smo čitavu Nedelju ispratili na svojstven način.

LA VIE EN ROSE ponosni je deo Paris Fashion Week zajednice, s toga ste u našem blogu mogli da pratite iz dana u dan šta se dešava u glavnoj modnoj prestonici. Pre svega, OVDE pročitajte šta zapravo predstavlja vioska moda.

6. JUL – poslednji dan Nedelje visoke mode

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Nedelja visoke mode je “proletela”, a mi smo i poslednjeg dana propratili revije velikih modnih kuća. Među njima bili su Fendi, Gaurav Gupta, Juana Martin i mnogi drugi, a takođe smo pratili uporedo i modna dešavanja na ulicama Pariza.

Na linku OVDE pogledajte kako su izgledale revije brenda Juana Martin i Guarav Gupta.

5. JUL – Treći dan Nedelje visoke mode

Pretposlednji dan visoke mode u Parizu održao se 5. jula, a svoje kreacije predstavile su veliki kreatori koji iz godine u godinu pokazuju svoje iskonsko umeće.

U nastavku se nalazi spisak modnih kuća koje su predstavile svoj rad:


Svoje kreacije predstavio je i libanski kreator Zuhair Mirad čiji rad pratimo već duže vreme i na čijim revijama obavezno prisustvujemo.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Više o reviji Zuhaira Murada možete pročitati OVDE

4. JUL – Drugi dan Nedelje visoke mode

U drugom danu Nedelje visoke mode svoje kreacije predstavili su čuvena modna kuća Chanel, Giorgio Armani, Alexis Mabille i mnogi drugi…

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Pored inostranih modnih kuća i srpski dizajner Stefan Đoković predstavio je svoju kolekciju “Žar-ptica”, a više o tome možete pročitati OVDE

Specifičnu Chanel reviju možete pogledati u nastavku:

3. JUL – Prvi dan Nedelje visoke mode

Prvi dan bio je rezervisan za velike modne kuće poput Skjapareli, Dior, Đambatista Vali… (kompletan spisak pogledajte na fotografiji ispod), a publika je sa oduševljenjem posmatrala kreacije koje su odisale glamurom i pariskim Haute Couture sjajem. Dok revije nisu počele, ulice grada su na trenutak zamenile piste…

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova i fotografija bez odobrenja magazina 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije