Foto: @pics_of_laura/Instagram

Danas, svakome je dozvoljeno da šeta crvenim tepihom: najvulgarnija izdanja u istoriji Kanskog festivala

Početak
22/05/2024

Kanski festival startovao je nedavno, a u premijerama novih filmova i neverovatnim modnim izdanjima slavnih uživaćemo do 25. maja.

Iako su za Kanski festival uobičajena vrlo elegantna i otmena izdanja, s vremena na vreme poneka slavna lepotica reši da izgledom šokira prisutne.

Sada je to uradila bivša Plejboj zečica i nekadašnja mis Švedske Viktorija Silvsted (49), koja se u Kanu pojavila u neverovatno izazovnoj toaleti, sa kojom je doživela i (ne)očekivani peh.

Ona se opredelila se za haljinu od štrasa u ljubičastoj boji, koja otkriva ramena, a krase je i neobični rukavi sa dodatim rukavicama. Haljina u predelu stomaka ima providne detalje, ali je zapravo najupečatljivije na njoj bio izrazito visok prorez koji seže do struka i koji je u potpunosti otkrio Viktorijine noge, kukove, ali i intimnu zonu…

Manekenka, što se da primetiti, nije nosila donji veš, iako jeste imala uložak u boji kože koji je, doduše, prikrio samo ono najosnovnije. Ipak, većina intimne zone se vrlo transparentno videla i to pri svakom pokretu, šokiravši okupljene.

Ona je izdanje “obogatila” sandalama sa kaiševima od srebrnih šljokica i skupocenom ogrlicom sa dijamantima, ali je, sve palo u drugi plan zbog golišavog detalja, što u potpunosti ne priliči ovakvom događaju. Nakon nje, svojim izgledom je šokirala i manekenka Bela Hadid koja je nosila provudnu haljinu, u čijem se delu grudi skroz providela.

Iz ovoga zaključujemo da je danas baš svakome, ko ima novac, dozvoljeno da bude na ovakvom događaju i da prošeta crvenim tepihom, bez obzira kako izgledao.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Beba Lončar – modni omaž ikoni stila domaće kinematografije i prirodnoj lepoti Beograda

Sledeći članak

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Ne propustite

Da li ste se ikada zapitali ko stoji iza imena brenda Liu Jo?

Iako većina ljudi misli da je reć o kineskom brendu zbog imena

LA VIE EN ROSE iza kulisa modne revije brenda Tony Ward u Parizu

U raskošnom ambijentu hotela Potocki, prvog dana Nedelje visoke mode, u ponedeljak
Foto: Instagram/ @giorgioarmani

Giorgio Armani i njegovih 90 godina elegancije i luksuza

Danas slavimo 90. rođendan ikone italijanske mode, Giorgia Armania. Njegov život je