/

Bijonse u kreaciji Roksande Ilinčić na koncertu u Londonu

Foto: Instagram/@roksandailincic

Srpska kreatorka Roksanda Ilinčič koja živi i stvara u Londonu, prava je zvezda u svetu mode, a njene kreacije nose svetske zvezde poput Mišel Obame, kraljice Ranije, Kejt Midlton, Ledi Gage…

Njenom talentu i elegantnim modelima nije odolela ni Bijonse.

Slavna pevačica je nedavno započela turneju povodom sedmog studijskog albuma, a za svaki koncert pažljivo bira u čemu će biti odevena.

Ona je pre dva dana nastupala u Londonu, a posebnu pažnju je privukla kraljevsko plava haljina sa potpisom Roksande Ilinčić.

Raskošna haljina sa dugim rukavima čiji lepršavi delovi oduzimaju dah, savršeno je ispratila Bijonsinu figuru tela i učinila da izgleda božanstveno na sceni. Ova kreacija imala je neobičan kroj sa dugim šlepom i rukavicama iste boje. A sve je bilo naglašeno masivnim nakitom. Kosa joj je bila uvijena i puštena.

Roksanda je podelila fotografiju na svom Instagram profilu i napisala:

– Hvala Vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku – zaista sam počastvovana. Neverovatna Bijonse u specijalnoj “Roksandi” za uvodnu noć u Londonu njene turneje sa emotivnim nastupom i omažom Tini Tarner – napisala je Roksanda. Ostvarenje sna, hvala @karenlangleystylist, @taragreville i hvala mom neverovatnom timu – bez vas ova magija ne bi bila moguća.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije