Foto: Pinterest

Valentine’s Date stil: kako najlakše postići romantičan izgled?

Početak
14/02/2024

Verujemo da ste već odabrali svoje komade garderobe za izlazak sa voljenom osobom. Ukoliko ipak još uvek niste, ne brinite, nije kasno. Za vas smo u nastavku ovog članka pripremili nekoliko ideja za savršen, romantičan izgled, kojim ćete oduševiti vašu polovinu.

Elegantno krzno

Ne želimo da izgledate kao MOB wife, trend za kojim mlađe generacije “lude”, već želimo da na sebi ponesete eleganciju koja se nekada negovala. Ne previše šminke, bujna rašćešljana kosa i crne hulahopke uz dugu crnu haljinu, daće vašem izgledu sofisticiranost i prefinjenost.

Foto: Pinterest

3D ruže

Neobičan, ali veoma lep – ovaj trend svakako je zauzeo svoje modno mesto i već dugo ga svi ljubitelji noviteta koriste u specijalnim prilikama. Dan zaljubljenih može biti jedna od takvih, te vam s toga predlažemo da za svoju romantičnu večeru odaberete upravo komade sa detaljima ruža na sebi.

Foto: Instagram/@shestyledwhat

Crveni detalj

Kada vam jača polovina javi da se pripremite za romantičan izlazak, verujemo da prvo pomislite na autfit crvene boje. Ukoliko vam se ne nosi u celosti crveni autfit (npr. crvena haljina), predlažemo da odaberete stil po svojoj želji, ali da – u znaku ljubavi dodate i po koji crveni detalj na sebe. Verujemo da će se dopasti vašoj voljenoj osobi, ali i vama prevashodno.

Foto: Instagram/@laurajadestone

Crna haljina

Elegantna crna haljina nikada ne može biti pogrešna. Ukoliko je ukombinujete sa dobrim parom cipela i diskretnim nakitom koji će vašem izgledu dati posebnu draž, voljena osoba neće moći da odvoji pogleda sa vas.

Foto: Instagram/pollyhey

Mini-suknja i duboke čizme

Mini suknja je uvek IN i sa njom, baš kao i sa crnom haljinom – nikada ne možete pogrešiti. Naravno, uz kvalitetan komad hulahopki. Pored mini suknje, možete svoj stil upotpuniti i dubokim kožnim čizmama (sa blagom potpeticom) i izgledaćete zavodljivo, ali pomalo “uzdržano”. Ovaj izgled ujedno će biti ležerniji i dati vam modnu slobodu.

Foto: Instagram/@fleurraffan

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Superbowl 2024 – trenutak kada je Off-White postigao modni gol

Sledeći članak

Kako je Pariz na trenutak ustupio Njujorku mesto vodeće modne prestonice?

Ne propustite

Nakit koji je pristupačan, a poznate ličnosti ga rado nose

Zašto nakit mora da bude skup da bi bio nošen, u trendu

Ime Vojislav Jeremić oblikovalo mušku modu međuratnog Beograda

Najboljim od beogradskih krojača za gospodu smatran je veliki boem Vojislav Voja

Kako su u “ono vreme” modni listovi doprineli emancipaciji srpskih žena?

U srpskoj prestonici je dolaskom štampe i modnih magazina tokom 20. veka,