Foto: Instagram/ @tiffanyandco & @samshawphoto

Tiffany & Co nam je prikazao – ljubavna pisma Merilin Monro i Odri Hepbern

Početak
02/03/2024

„Mislim da je ljubav najvažnija stvar koja ti se može desiti“, napisala je jednom američka glumica Merlin Monro. Njene reči bile su inspiracija za neverovtnu kampanju kompanije luksuznog nakita Tiffany & Co.

Poznati brend ove godine je ljubav slavio na drugačiji način. Ljubavna pisma slavnih ličnosti i nekih prijatelja brenda bila su prikazana na izlozima radnje Tiffany & Co.’s The Landmark u Njujorku. Posetioci su imali priliku da vide čuveno pismo Merlin Monro zapečaćeno poljupcem, poslato 1962. godine.

Pored njenih romantičnih spisa, prikazane su još četiri neviđena ljubavna pisma. Među njima se posebno izvdojilo pismo koje je napisala britanska glumica Odri Hepbern. Ona je svoje reči posvetila Henriju Mančini, kompozitoru pesme „Moon River“ iz čuvene ljubavne drame „Breakfast at Tiffany’s“ u kojoj ona igra glavnu ulogu. Porodica kompozitora ustupila je pisma za izložbu brendu, čime su ujedno obeležili i njegov sto godina od njegovog rođenja.

“Film bez muzike je pomalo kao avion bez goriva. Koliko god da je posao lepo obavljen, mi smo i dalje na zemlji i u svetu realnosti. Vaša muzika nas je sve podigla …”, napisala je Odri Hepbern u pismu.

Ljubavna pisma bila su prikazana uz mnoštvo Tiffany & Co nakita, koji su posetioci imali prilike da dožive na neki poseban način.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Biseri – bezvremenski aksesoar

Sledeći članak

Prelepi brendovi nakita sa naših prostora koji ne koštaju čitavo bogatstvo

Ne propustite

Povratak broševa: Schiaparelli estetika ponovo vlada svetom mode

U svetu mode, trendovi često prolaze kroz cikluse obnavljanja, a jedan od

Napravili smo spisak povoljnih muških elegantnih satova

U nastavku pokušajte da pronađete sat po vašoj meri. Mnogo je danas

Istorija vereničkog prstena i njegova prava simbolika

Verenički prsten, dragocen simbol ljubavi, predanosti i večnosti, nosi sa sobom bogatu