/

Spektakl u Beogradu i novi modni standardi: Predstavljena kolekcija “Bella” Igora Todorovića

Foto: Žaklina Medenica

Ništa manje nismo ni očekivali od dizajnera Igora Todorovića osim da zajedno sa Aleksandrom Kolarski Čelar postave novi modni nivo i standard kada su organizacije revija u pitanju.

Nešto do sada neviđeno, nešto “svetski, a naše”. Upravo to su napravili 21. maja.

Foto: Žaklina Medenica

Defile na platou hotela “Crown plaza” bio je uz oduševljenje publike, jedan od lepših koji je priređen u srpskoj prestonici. Albino devojka Svetlana Šlapak poznatija pod nadimkom Sumi, bila je zaštitno lice nove kolekcije “Bella” Igora Todorovića i samim tim otvorila ovu reviju.

Simbolično, u svojim rukama nosila je belu golubicu koju je na sredini piste pustila da odleti. Znak nežnosti, lepote i slobode.

Foto: Žaklina Medenica

Stara srpska muzika u pozadini doprinela je da čitava scena bude još emotivnija. Dok su devojke koračale, publika je bez treptaja gledala u kreacije koje su bile i više nego veličanstvene.

Ono što ih izdvaja jeste činjenica da su sačinjene od materijala koji je prilagođen slabovidim osobama. 

Element taktilnog u životu slabovidih ljudi, način je prepoznavanja i osvajanja i usvajanja sveta oko njih. U tom smislu delovi kolekcije BELLA imaju elemente koji se bave upravo značajem dodira i snage čula dodira, kroz izbor tkanina i zanatskih dorada koje se nalaze na odevnim komadima u kolekciji.

Osećaj i atmosfera su deo identiteta na isti način koliko je moda intimna i lična stvar.

Foto: Žaklina Medenica

– Belo nikada nije samo belo. U dodiru sa svetlošću se transformiše i postaje boja neba, oblaka, daha i duha, postaje sunce i mesec… postaje inspiracija – govorio je Igor o svojoj novoj kolekciji.

Magazin 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄 bio je ponosni partner i podrška ovog projekta. I u budućnosti ćemo na isti način nastaviti da podržavamo ideje koje zaslužuju pažnju i one koje ističu prave vrednosti.

* Zabranjeno svako kopiranje tekstova bez odobrenja 𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐄 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐒𝐄

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije