Savršenstvo domaćih brendova nakita – morate ih imati u kolekciji

Početak
23/04/2024

Zašto podržavamo domaće? Zato što u Srbiji postoji bezbroj “malih” dizajnera nakita koji svoju ljubav urezuju u isti.

U ovom tekstu želimo da Vam predstavimo neke od takvih brendova, koji izrađuju kvalitetno, a kod kojih svaka dama može pronaći nešto za sebe, po sopstvenom ukusu.

EJA COLLECTION

Foto: Instagram/@eja.collection

Eja collection, pojavio se nedavno, a iza njega stoje Katarina Lakićević i Ivana Vuković, koje se bave dizajnom nakita i stvaraju klasične modele sa savremenim dodirom. Rezultat su komadi koji mogu da se nose svakodnevno. Izrađen je od žutog, roze i belog zlata, srebra i, po porudžbini, od pozlaćenih metala a sve ručno i u njihovoj radionici u Beogradu, dok se prodaja vrši putem Instagrama.

MONOI

Foto: Instagram/@monoi.design

Ovaj brend iz Srbije su 2018. godine osnovali Maja i Marko Bačanin. Svaki od Monoi komada rezultat je ljubavi njihovih osnivača prema arhitekturi i umetnosti, ali i dugogodišnjoj praksi u porodičnom radu s plemenitim metalima. Monoi nakit možete naručiti putem online prodavnice OVDE.

IMELIE

Foto: Instagram/@imeli.e

Ovaj brend ćete zavoleti ako ste ljubitelj minimalističkog, nežnog nakita sa primesama zlata, školjki, perli i kristala. Ugrabite sjajne komade pre letnje sezone, kada će se savršeno uklopiti uz vaše autfite. Imelie možete pronaći u koncept storeu Jevremova 25.

STATEMENT BOLD BITS

Foto: Instagram/@statement.bold.bits

Unikatni, od srca izrađeni komadi nakita definišu eleganciju i modernost u isti mah. Ovaj brend u svoj nakit unosi jedinstveni kvarc, a tu su naravno i biseri: majorika, barokni i slatkovodni. Pored minđuša, narukvica i ogrlica, postoji i izrada jedinstvenih torbica, raznih ukrasa za telo, kao i ukrasnih perlica za naočare. Komade po sopstvenom ukusu možete nabaviti u koncept radnji Super Star Si, u ulici Kralja Petra 45.

HELGA HU

Foto: Instagram/Helga Hu

Ovi unikatni komadi nakita sačinjeni su od nerđajućeg čelika, keramičkih elemenata i slatkovodnih bisera, a sa sobom nose dozu sofisticiranosti i savremenog duha.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Umetnost, stil i moda: Vodič kroz najinteresantnije izložbe u Parizu

Sledeći članak

Danas svi nosimo kišobrane, ali malo ko zna njihovu zanimljivu istoriju

Ne propustite

Animal print – istorija bezvremenskog dezena koji se ponovo vratio u modu

Razvijen da se uklopi u svet prirode, čuveni leopard i njegove šare

Jole Veneziani – žena o kojoj se malo priča, a doprinela je razvoju italijanske mode

Dizajnerka Jole Veneziani (Jolanda Anna Maria Veneziani), poreklom iz Pulje, započela je

Kompanije za predviđanje modnih trendova: ko nam danas diktira stil?

Modna industrija je dinamično okruženje koje neprestano evoluira. U tom brzom ritmu,