Foto: Pinterest/Arina Kochneva

Predlozi za dame – šta obući tokom kišnih letnjih dana i noći?

Početak
16/06/2023

Kada nastupe kišni dani i noći tokom leta, što nije retkost, često ne znamo kako da se obučemo jer nam (ne)vreme ne dozvoljava da budemo elegantni i lepo doterani. Kiša ume da pokvari naš “look”, ali smatramo da ne treba da odustajete od lepog izgleda iako je napolju pljusak, jer itekako postoje komadi koji su zahvalni da se nose upravo tada.

U nastavku vam donosimo nekoliko predloga stilizovanja ukoliko tokom leta bude oblačno i kišovito vreme.

Crna kabanica uvek izgleda dobro

Klasična duga, ali tanka crna kabanica uvek izgleda dobro. Nosite je preko elegantnih pantalona, košulje ili majice i definitivno nećete pogrešiti sa svojim izborom autfita.

Poznata RecTrek jakna

Ako zaista želite da se osećate prijatno, vaš izbor za autfit tokom kišnjeg letnjeg dana može biti sportski. Nosite odgovarajuće pantalone, sportski grudnjak i laganu vodootpornu dobro poznatu RecTrek jaknu. Naravno, odabir obuće mora biti usklađen uz garderobu, s toga preporučujemo da se “dohvatite” patika za koje ste sigurni da vam neće prpoustiti.

Denim šorts sa džepovima na preklop

Kada usledi kiša i dalje je toplo tokom letnjih dana, pa s toga preflažemo da u svoj autfit uvrstite i šorts sa dubokim strukom koji će se odlično uklapati sa nekom od navedenih jaknica za kišno vreme. Uz to, možete odabrati naprimer neke nepromočive kožne Allstar patike.

Elegantna midi haljina

Foto: Ralph Loren

Ne dozvolite da kiša utiče na vaš modni izbor. I tada možete da budete lepi i elegantni uz midi cvetnu haljinu, svetle neprobojne cipele. Naravno, ne zaboravite kišobran kao sjajan modni detalj.

Mantil za kišu

Foto: Max Mara

Kišni mantil u prigušenoj plavo-zlenoj nijansi i utility detalji poput kragne čine ovaj mantil savršenim parom za kišu uz džins i haljine.

Mornarska jakna

Strukirana mornarska jakna sa kapuljačom je funkcionalna i moderna. Ukombinujte je sa crnim pantalonama i čizmicama za kišu kako biste napravili opuštenu varijantu za tmurne dane.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Bile isključivo deo donjeg veša – kako su nastale majice?

Sledeći članak

Jednostavne i praktične torbe koje upotpunjuju “letnji” izgled

Ne propustite

Roberto Kavali: Više od mode

Italijanski modni gigant Roberto Kavali, koji nas je napustio 12. aprila ove

Istorija brenda Canali – odela koja od 1908. oduševljavaju svet

Svima je dobro poznato da je Italija jedna od kolevki mode i

Otvorena spektakularna Dolce & Gabbana izložba u Italiji

Dolče & Gabana, poznati italijanski dizajneri otvorili su u Milanu izložbu “Od