/

Novi i stari Porsche – kolika je razlika?

Foto: Pixabay

Ovaj nemački proizvođač automobila bio je u vrhu sveta automobilizma i izgleda da će tu i ostati. Porše vozila oduvek su bila dečački, ali i muški san i automobili kojeg su svi želeli. Porscheova linija i mehanička pouzdanost doveli su do toga da ovo bude jedan od najtraženijih automobila svih vremena. Tokom 7 decenija postojanja, Porsche je uspeo da zadrži svoju prvobitnu liniju i dizajn koji je zastupljen i u novijim vozilima.

Ljubitelji automobila raduju se svakom novoj Porsche 911 generaciji, ali osim pravih fanatika malo je onih koji razlikuju novi od prethodnog modela.

Foto: Pixabay

Stoga je popularna šala da stručnjaci ne moraju da gube vreme za rad na dizajnu kod novog automobila, dovoljno je samo da upotrebe prethodni šablon, prenosi B92 net.

Dolazak novog 992 tera nas na razmišljanje u čemu se razlikuje od svog prethodnika 991?

Srećom, ne moramo previše da se mučimo da bismo to primetili jer nam je sam Porsche izašao u susret i na put zajedno izveo 991 i 992.

Foto: Pixabay

Ostaje činjenica da se sa veće udaljenosti minimalno razlikuju.

Naravno, đavo se krije u detaljima, a 992 ima mnogo diskretnih promena poput oba branika, retrovizora, unutrašnjosti i pozicije farova, zadnjih svetala.

Koji vam se više sviđa?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije