/

Ležerne i zavodljive letnje kombinacije za noćni izlazak

Foto: Instagram/@emilisindlev

Ukoliko vam je ponestala inspiracija za kombinaciju za noćni izlazak, poslužite se našim predlozima. Bilo da ste osoba za žurku i koktele ili pak volite mir i tišinu kafića i zvuk mora na plaži, verovatno imate kombinacije za izlaske kojima ste verni već godinama.

Međutim, bilo bi lepo da ovog leta izađete iz svoje “zone komfora” i isprobate modne izglede koje smo spremili za vas.

U nastavku vam donosimo par ideja za ležerne, ali zavodljive odevne kombinacije koji ne uključuju potpetice i pripijene haljine. U ovim predlozima ćete se sigurno osećati lepo.

Mini haljina + oversized košulja

Iako mini haljine same po sebi mogu delovati otmeno, ako preko njih nabacite trendi oversized košulju, izgledaće znatno opuštenije.

Upečatljiva suknja + bela košulja

Foto: Pinterest

Mini suknje su se ove godine vratile u velikom stilu. Nosite ih sa oversized košuljama i širokim topovima kako biste napravili kontrast s njihovim seksi vajbom. Dodajte i upečatljivu torbicu i savladaćete umetnost ležernih, a ženstvenih kombinacija za izlazak.

Crne pantalone uvek IN

Gotovo svi u ormaru imamo par crnih pantalona pa zašto ih ne biste nosili u sledećem noćnom provodu s pripijenom majicom bez rukava, zlatnim minđušama i torbicom?

Upečatljiva haljina

Jednostavna haljina uz telo može se nositi na puno načina. Dodajte košulju za ležerni vajb ili je podignite na elegantniji nivo chunky nakitom i zalizanom punđom.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije