/

Lagana letnja obuća koja ne izlazi iz mode

Foto: Pexels

Sudeći po modelima koji su predstavljeni na modnim pistama za sezonu proleće ⁄ leto 2023, izbor obuće ove sezone je šarenolik, te će moći da se kombinuje uz najrazličitije modne stilove. Međutim, u trendu je i ona obuća koja se nosila nekada, tačnije – koja nikada nije ni izašla iz mode.

Ovog leta prepliću se najrazličitiji modeli obuće počevši od retro i futurističkih modela, preko mrežastih ravnih cipela, ravnih sandala kao i sandala sa štiklom.

Retrko patike

Prema rečima modnih stručnjaka model patika Adidas Samba biće jedan od najtraženijih ove letnje sezone. Pored njih, Asics patike su jedne od istaknutijih modela.

“Tatine” sandale

Takozvane “tatine” sandale, trenutno su prepoznatljive jer su nalik na stare sandale koje su bile popularne devedesetih.

Foto: Pexels

Ravne cipele

Baletanke i Meri Džejns cipele koje su bile popularne u proleće, ostaju prisutne I tokom letnje sezone, ali sačinjene od mreže i prozirnih materijala.

Sandale

Sandale sa ultra tankim kaiševima i ravnim djonom biće idealne za kežual autfite ovog leta. Međutim, ko voli više elegantnije varijante moći će da ponese i sandale na štiklu ukrašene kaiševima od dragulja, gde će preovladavati zeleni ton cipele.

Sandale sa klinovima

Iako deluje kao da nikada nisu izlazile iz mode, sandale sa klinovima ove sezone se pojavljuju u malo drugačijem izdanju. Ovi modeli poseduju malo drugačije klinove koji su u vidu čistih ili skulpturalnih silueta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Poslednje iz kategorije