Chez Pierre – stara srpska parfimerija sa mirisom Pariza u sebi

Početak
24/10/2023

Chez Pierre parfemi kada čujete to ime, šta je prvo na šta pomislite? Luksuz, Francuska, Pariz, moda? I dobro ste pomislili! To je sve deo ove porodične parfimerije koja postoji još od 1994. godine. Ali nije francuska parfimerija, već srpska, sa mirisom Pariza u sebi.

Parfemska kuća se nalazi u Nišu i dugi niz godina rade na usavršavanju recepata najrazličitijih parfema. Ono što je posebno zanimljivo u vezi ove parfimerije jeste što se ne bave samo kreiranjem parfema već i kozmetičkih proizvoda kao što su kreme za lice i telo, sapuni, pa čak i osveživači vazduha.

Ranije smo govorili o parfemima i po čemu razlikovati zimske od letnjih parfema, pa se možete podsetiti te teme ovde, pre nego što se odlučite da probate neki iz Chez Pierre kolekcije.

Njihova paleta mirisnih nota sadrži preko 150 muških i ženskih mirisa, inspirisanih svetski poznatim brendovima. U današnjem svetu oblikovanom prefinjenim ukusima i izraženim željama za istinskim luksuzom, potrebno je da dostupnost elegancije bude naširoko zastupljena. Tu je ključna uloga parfimerije koja stvara parfeme inspirisane mirisnim notama brendova koji jesu luksuz, i nisu svima dostupni. Ovaj čin ima i svoju dublju svrhu – osećaj istinske sofisticiranosti je dostupan svakom pojedincu.

U svetu gde se luksuz često pogrešno shvata kao rezervisan samo za odabrane, parfimerije koje virtuozno prilagođavaju mirisne esencije prepoznatljivih brendova, otvaraju vrata svima koji žude za vrhunskim zadovoljstvom. Zbog iskrivljene slike o luksuzu, ponekad nam se svakodnevica čini nedostižnom. Chez Pierre to već 30 godina menja. Početak kreiranja njihovih parfema počinje u Francuskoj, a finalni proizvod se završava u Srbiji.

Zato, ova firma nije samo parfimerija, već mesto koje neguje veštinu stvaranja savršenstva u svakom mirisu koji se nađe u njenim bočicama.

Kada je reč o samim proizvodima, svaki detalj je pažljivo osmišljen. Bočice od kvalitetnog stakla ukrašene su nalepnicama sa pozlatom koje označavaju ime parfema. Zatvarači su obavijeni kožnim omotačem, dodajući notu elegancije svakom parfemu. Kutije su od čvrstih materijala i čuvaju parfem sa istim sjajem kao i prvog dana.

Ono što je najvažnije svakom istinskom ljubitelju parfema jeste miris koji traje tokom čitavog dana, nezavisno od toga da li smo menjali odeću, tuširali se.. I to je upravo ono što ova parfimerija garantuje – postojanost.

Dostupni u 50ml zapremini, parfemi se nude u dve koncentracije, eau de parfum i extrait de parfum. Dok eau de parfum sadrži 20% parfemskog ulja i 80% toaletne vode, extrait de parfum, sa svojih 35% parfemskog ulja, pruža intenzivniji doživljaj. Kroz set testera koji sadrži 10 parfema od po 5ml, Chez Pierre vam omogućava da istražujete različite note i da pronađete onu koja savršeno odgovara vašem stilu i ličnosti.

Zato, ako ste u potrazi za luksuzom koji je svima dostupan – evo prilike. Domaći brendovi su uvek pravo blago, samo je nekad potrebno “zakopati” dublje kako bi ćup sa zlatom dospeo u naše ruke.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Po čemu se zimski parfemi razlikuju od letnjih?

Sledeći članak

“Rose Passion” – novi Jimmy Choo miris je prava senzacija

Ne propustite

Svaki parfem može da traje duže: donosimo vam trikove za postojanost mirisa na koži

Svi se nekada susrećemo sa situacijom da nam miris koji smo priželjkivali

Metropoliten x LA VIE EN ROSE: preporuka 5 najboljih muških i ženskih parfema za leto

Parfem je najintenzivniji oblik pamćenja – rekao je jednom prilikom čuveni francuski

Savet za oba pola – znamo kako da odaberete idealan parfem za leto

Dame, ali i džentlmeni često su u nedoumici kada dođe lepo vreme