Foto: Instagram @priyankachopra i @bvlgari

140 godina Bvlgarija – predstavljena nova linija nakita i dijamantska ogrlica pravljena 2.800 sati

Početak
22/05/2024

Poznata američka glumica indijskog porekla Prijanka Čopra zablistala je na proslavi 140. godišnjice brenda Bvlgari. Posebnu pažnju privukla je ogrlica koju je glumica nosila.

Povodom 140. godišnjice brend Bvlgari je odlučio da predstavi svoju luksuznu kolekciju nakita pod nazivom Aeterna. Veče, koje je održano u italijanskoj prestonici u kulturno-istorijskom spomeniku Terme di Diocleziano, koji je nedavno otvoren za javnost, obuhvatilo je reviju i gala večeru kojoj su prisustvovali ambasadori brenda i prijatelji kuće. Tom prilikom jedan komad nakita ponela je i glumica Prijanka Čopra.

Kao ambasadorka brenda američka glumica ponela je ogrlicu Serpenti Aeterna, koja je prema rečima modne kuće Bvlgari jedan od najluksuznijih komada nakita ikada proizveden u njihovom ateljeu. Za njeno stvaranje bilo potrebno 2800 sati, sadrži sirovi dijamant od preko 20 karata, isečen u sedam suzastih kapi koje zajedno teže 140 karata—po jedna za svaku godinu istorije Bvlgarija. Kapljice su smeštene u vijugavu, trodimenzionalnu strukturu sa 698 baget dijamanata ukupne težine 61,81 karata.

Luksuzni brend je u Rimu predstavio kolekciju koja je obuhvatala preko 500 kreacija, uključujući visoki nakit, satove, torbe i parfeme. Ovom revijom su obeležili jubilarnu godišnjicu postojanja prestižnog brenda.

Takođe, Bvlgari je tada predstavio i Bvlgari Digitalni Pasoš kako bi ponudio transparentnost i sigurnost. Pasoš je digitalni zapis koji će čuvati jedinstvene karakteristike i sertifikate svake kreacije visokog nakita na njihovoj privatnoj blokčejn platformi, čime se štite podaci o proizvodu.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Volite loaferice, ali ne znate kako da ih kombinujete? Imamo savete za vas

Sledeći članak

Bez srpskog “kralja makaza” domaća moda prepuštena Zapadu

Ne propustite

Da li znate kako je preplanula koža postala popularna zahvaljujući Coco Chanel?

Ranije bela koža je bila znak da ste deo viskog društva i

Bili smo u bekstejdžu revije Ralph Lauren u Milanu i zabeležili najlepše momente

Ekskluzivno na LA VIE EN ROSE pogledajte inovativnu mušku kolekciju brenda Ralph

Alesandro Mikele zna šta radi – pogledajte njegovu prvu kolekciju za modnu kuću Valentino

Do ponedeljka ujutru, ovoletnja Milanska nedelja mode protekla je uglavnom po scenariju.