Znamo kako da postignete prolećni sjaj lica (bez šminke!)

Početak
01/04/2024

Dok vas noćni izlazak mami da se našminkate, mi ipak predlažemo da tokom dana sačuvate svoj prirodni izgled kože i njen sjaj. Da, moguće je da lepo izgledate i bez šminke!

Kada je reč o prirodnom sjaju lica, njime se naglašava lepota ženskih crta lica, kao i natural look. Za postizanje ovakvog izgleda potrebno vam je nekoliko proizvoda i volja da na svoje lice ne nanosite tešku šminku.

Foto: Pinterest

PRE SVEGA, POJAČAJTE HIDRATACIJU

Vašoj koži su potrebne tri osnovne stvari – kreme za hidrataciju, lipidi (tj. ulja, masne kiseline i ceramidi) kako biste započeli hidrataciju; i zaštita od životne sredine (tj. sunca i zagađenja) koju možete postići kremama sa SPF-om (koje su obavezne naročito sa dolaskom sunčanih dana). Tokom nege, koristite kreme sa prirodnim pigmentima da biste licu dali bestežinsku pokrivenost i sjaj.

POSTIZANJE PROLEĆNOG SJAJA

Manje je uvek više – imajte to na umu. Kako sa modom, tako i kada je reč o izgledu vašeg lica. Prirodno je uvek u modi.

Za vas smo u nastavku pripremili korak po korak kako da postignete ovakav izgled i uz koje proizvode.

Svoju kožu možete hidrirati koristeći kolagen bogat probioticima Plump + Juici Vegan Collagen Spray-On serum, zatim dodajte sloj kreme sa mineralima DreamBeam Mineral SPF 40 (proizvod pun ceramida, peptida i alantoina), nakon toga možete staviti korektor koji nudi laganu pokrivenost (baš tamo gde vam je potrebno). Da biste zadržali sjaj lica koristite tečni puder na biljnoj bazi ili BB kremu koja neće naštetiti vašoj koži.

OBRVE ZA KRAJ

Konačno, naglasite svoje obrve i trepavice tako da izgledaju prirodno guste i zdrave. Naša preporuka jeste Brow Up balzam za zgušnjavanje koji sadrži mešavinu biljnih proteina i aminokiselina što omogućava držanje i pomaže obrvama da dostignu svoj pun potencijal. Takođe, možete ih četkati na gore da biste dobili iluziju debljih obrva i na kraju nanesite samo jedan sloj maskare.

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Nose se parfemi sa notama mleka – izdvojili smo najlepše

Sledeći članak

Ključne razlike između BB i CC krema

Ne propustite

Tečne konture – donosimo vam novi trend nanošenja šminke

Pored svih trendova šminke koje smo imali prilike da vidimo tokom prethodnih

Posle ovog teksta poželećete proizvode od nevena za svoju kožu

Cvetovi nevena su jednostavni i prepoznatljivi, boja vedra i jarka, a njegova lekovita

Ideje za prolećni manikir inspirisan uskršnjim praznicima

Ukoliko volite da svoj manikir prilagodite specijanoim prilikama ili praznicima, onda je